Martie în flăcări

selfie Suavul demodat

Un selfie = un premiu

27/02/2015 Comments (1) Noutati

Primăvara HOINARă

cover turneu

Primăvara HOINARă este, în mod cert, cea mai mare provocare a carierei mele, după albumul HOINAR prin Piața Matache. Sunt 11 orașe (lista detaliată o găsiți aici), iar asta înseamnă o dozare corespunzătoare a efortului. Nu va fi ușor, vor fi mii de kilometri (nu am făcut calculul, dar e o statistică interesantă de ținut), vor fi oameni diferiți în locuri diferite.

Și pentru că un eveniment major capătă altă greutate când ai și invitați, o parte din concerte au câțiva prieteni care vin să dea un plus de valoare și de culoare acestui turneu. La concertul de la Teatrul Mignon am marea bucurie să îl am alături în premieră, pentru câteva piese, pe Berti Barbera, un muzician ce nu are nevoie de nici o prezentare. De asemenea, Cristi Mihai (dar el nu mai e deja o surpriză). La Craiova, invitata este una foarte tânără, dar foarte talentată, o cheamă Theea Sarah și pentru mine a fost revelația concursului de la Alba Iulia din 2013. La Gura Humorului, fiecare seară de festival (seara cu mine și Puiu a fost cea cu numărul 5) a avut câte un artist tânăr care a deschis spectacolul. Și nu am nici un motiv să cred că Sorin va face excepție cu noi, pentru că și eu, și el, încercăm să sprijinim cât putem tinerii care încă mai cred în muzica folk.

Și dacă am vorbit de Craiova, împreună cu sponsorul turneului, Domeniile Sâmburești, plănuim o discuție informală cu cei care vor fi prezenți la spectacol, la un pahar de vin, după concert.

Prietenii mei din Kooperativa 2.0. sunt alături de mine trup și suflet, unii au scris, Vlad m-a ajutat să fac filmulețul de prezentare de mai jos, Dragoș va veni la Mignon să facă poze. Avem și două campanii pentru bloggeri în desfășurare realizate cu ajutorul lor, una la nivel național, dar și una personalizată pentru Craiova.

Nu știu cât voi apuca să scriu pe blog pe parcursul turneului, așa că vă invit să mă urmăriți pe pagina de facebook oficială.

One Response to Primăvara HOINARă

  1. Galatanu Marinica says:

    Buna ziua,
    Ma numesc Galatanu Marinica si va deranjez pentru doua minute cu rugamintea sa postati cateva randuri pe blogul d-voastra, despre copilasul meu, Nicolas Galatanu care sufera de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 si avem nevoie de suma de 33.000 de dolari pana la data de 20 aprilie 2015.Operatia de celule stem are loc in Thailanda la clinica BETTER BEING din Bangkok.Sigura speranta sunteti d-voastra si va multumesc pentru acordarea citiri mesajului meu.
    Mai multe detalii le gasiti pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/
    Astept un raspuns de la d-voastra pe adresa de e-mail: cleopatra_m1@yahoo.com sau la nr de telefon 0754.764.595ga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *