#PovestileAlchimiei

#PovestileAlchimiei

#PovestileAlchimiei

#PovestileAlchimiei: Mediaș și Sibiu

29/01/2018 Comments (0) Noutati

Primele concerte în 2018

Se schimbă multe (codul fiscal pentru artiști devine infernal, ca să nu zic idiot, algoritmul facebook tot mai sinuos), plus viroza rebelă ce mi-a blocat corzile vocale, plus anul trecut, care m-a consumat teribil. Am vrut o perioadă mai lungă departe de scenă, să îmi pun gândurile în ordine și să plănuiesc primele concerte din 2018.

Primele concerte confirmate

Trebuia să mă apuc și de cântat, așa că iată primele date de concerte pe care le pot confirma:

  • 30 ianuarie, True Club, București, TREI DE FOLK – cu Marius Matache, Teddy Tudoroiu și Puiu Crețu – detalii în articolul pe ForeverFolk;
  • 09 februarie, Hotel Traube, Mediaș, #PovestileAlchimiei;
  • 10 februarie, Nordic Folk Pub, Sibiu, #PovestileAlchimiei;
  • 15 februarie, Zebranno Cafe, Urziceni;
  • 23 februarie, Pizzeria Little Caesar, Dorohoi, #PovestileAlchimiei; este deja SOLD OUT, dacă nu aveți bilete, veniți la Humor!
  • 24 febriarie, Casa de Cultură Gura Humorului, cu Zoia Alecu.

Da, avem și primul concert din martie stabilit, va fi o surpriză – ca formulă – deci rămâneți aproape. Revin cu articole pe fiecare calup de concerte. Am discuri la mine, dacă vreți tricouri, ar fi bine să îmi spuneți din timp ce mărimi, că mai am foarte puține la mine. Autografe, pupături, fotografii și multe zâmbete vor fi din belșug pentru voi.

Bine, asta nu înseamnă că nu v-am pregătit câte ceva, cum ar fi de exemplu clipul de mai jos, în caz că nu l-ați văzut deja pe alte canale social media. Filmat la Festivalul Internațional al Statuilor Vivante 2017, în Parcul Herăstrău, l-am regăsit în computer și am zis că se potrivește foarte bine pentru noua piesă de pe Alchimie care să apară pe contul meu de YouTube. Unde vă rog iarăși să vă abonați, pentru că YouTube condiționează monetizarea de minim 1000 de abonați. De asemenea, alături de blog și newsletter, este una din cele mai eficiente căi de comunicare. Cu un mail pe lună (newsletterul) puteți afla din timp unde voi avea concerte și tot ce ține de muzica mea.

 

concerte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *