primii bani din muzică studio Madu Big Mamou

Primii bani din muzică

cultură egocentrism Urâte, dar deștepte

Urâte, dar deștepte

08/02/2016 Comments (0) Noutati

Primele concerte pe 2016

A venit momentul să anunț primele concerte pe 2016, ca să nu creadă lumea că m-am lăsat de cântat (nu cred că acest fapt se poate întâmpla vreodată, chit că voi cânta doar în sufrageria mea, muzica e mult prea importantă pentru mine).

concertePe 18 februarie ne vedem la Vatra Dornei, când deja se vor fi împlinit 3 luni de la ultima vizită în Bucovina. Nu am mai cântat la Dorna din 2009 , de când cu Festivalul Menestreli în Munții Dorunei și, ca și atunci, spectacolul din acest an tot la Casa de Cultură Platon Pardău are loc. Alături de mine vor evolua în spectacol Sorin Poclitaru, Ștefania Iacob, Sebastian Crăciun și tenorul Sorin Ursan Delaclit.

Pe 3 martie are loc singurul concert în București înainte de lansarea de album. Locul de desfășurare este Teatrul de pe Lipscani – în La Muse, sala – pub de la intrarea în teatru. Anul trecut am cântat foarte puțin în București, cumva, acest concert e în compensație pentru chiulul din 2015, pentru că mi-am “neglijat” prietenii din București. Revin cu un articol separat, cu toate detaliile aferente (oră, bilete, invitați etc.).

Nicu Alifantis este, dincolo de orice îndoială, unul din artiștii mei favoriți. Astfel că ocazia de a-i deschide spectacolul de la Gura Humorului de pe 19 martie nu poate fi decât o mare onoare pentru mine. Mă bucur și pentru faptul că se întâmplă chiar la Humor, la Sorin acasă, chiar dacă acesta mă pune să îmi plătesc și cazarea, și transportul, el urmând doar să mă hrănească. Nu-i vorbă, și eu îi pregătesc surpriza să merg cu tot cu prietenii mei din Kooperativa 2.0., adică mergem vreo 12 persoane, dar na, așa-s prietenii.

Să nu uit, duminică, 14  februarie, iese pe radio cel de-al doilea single de pe Alchimie, în emisiunea lui Sorin Poclitaru de la ImpactFM Gura Humorului, intitulată Să dăm folk la case…, ce începe de la ora 21.00. Emisiunea se poate asculta online aici.

P.S. Dacă aș fi în locul vostru, nu mi-aș face planuri pentru data de 12 mai, ci aș sta în București. Just saying…Sau, dacă sunteți fanii paginii de facebook, poate știți deja de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *