Am sau nu dreptate sa ma tem de smartphone-uri?

Scoala Discovery – metode alternative de transmitere a cunostintelor

09/01/2012 Comments (0) Blog

Primul meu telefon mobil

Vine domnul Papen si zice: mainile sus, picioarele-n buzunar, leapsa iute pe cantar! Intrebarea era simpla: care a fost primul meu telefon mobil.

Asa ceva nu se uita. Era la inceputurile preistoriei, cand telefoanele mobile aveau antena, ba inca una serioasa, buna de scarpinat in oaresce orificii (de ex. ureche, magarilor, la ce va gandeati?!). Era in 1999, luna iulie spre sfarsit (cred ca 23 sau 24, dar astea sunt deja detalii). Se numea Bosch 608 si sunt mandru si acum ca l-am cumparat din banii mei (eram student anul 3, bursier si cu salariu!), cu abonament la Connex (sic!), 5 dolari, numit SMART (10 centi in retea, 35 de centi in alte retele). Ce mai tin minte e ca mi-am impus un prag de 300.000 lei vechi pentru factura – atat imi permiteam pe atunci.

Drept e ca l-am tinut doar pana in decembrie 1999, cand mi-am luat un Nokia 5110 si cu el a inceput o lunga istorie a telefoanelor Nokia. Nokia am si acum, dar probabil sunt ultimele, urmatorul telefon fiind clar un smartphone, ca nu se mai poate altfel.

Poza este preluata de pe DeceBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *