As face un festival de jazz

Excelenta in teatru la Sibiu

27/05/2013 Comments (0) Blog

Doua proiecte pe educatie interesante

Proiectul de educatie stiintifica Chain Reaction –  in faza votului public

Proiectul Chain Reaction, desfasurat pe platforma ChemGeneration si dedicat liceenilor priceputi in ale stiintei, despre care am mai povestit aici, a ajuns in faza votului publicului. Am apucat sa vad doar cateva din filmulete, dar sunt uimit de ingeniozitatea tinerilor chimisti si fizicieni. Sunt 25 de experimente din care trebuie sa alegeti si v-as ruga sa votati in cunostinta de cauza. Cele mai votate 10 proiecte vor ajunge la juriu (din care am onoarea sa fac parte si eu). Veti vedea in filmulete ca avem destui copii cu aptitudini stiintifice, nu vor sa se faca toti economisti sau avocati. Cele 25 de clipuri le gasiti aici.

Sete de carte la BookFest

Proiecte EducatiePe 28 mai incepe Bookfest, iar AQUA Carpatica, impreuna cu RFIPrestigio si Editura Litera va provoaca la un concurs interesant pe Instagram. Sub sloganul si hashtagul #setedecarte, pasionatii de lectura sunt invitati sa trimita fotografii cu cartile preferate sau cele pe care le citesc in momentul de fata, alaturi de o sticla de AQUA. Cei mai talentati vor fi premiati (n-am gasit alta rima): Premiul 1 – un eBook Prestigio, Premiul 2 – apa (plata sau carbogazoasa) pentru o luna + un pachet variat de carti oferit de Editura Litera si Premiul 3 – apa pentru 2 saptamani + carti de la Editura Litera. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Concursul are loc in perioada 27 mai – 2 iunie, iar regulamentul complet al concursului il gasiti pe blogul AQUA Carpatica

In perioada BookFest 2013, postul de radio RFI va transmite de la fata locului din studioul instalat in centrul standurilor editurilor, urmand sa realizeze interviuri cu cei mai importanti scriitori romani si straini participanti la targ, dar si sa dezbata subiecte precum  lectura la romani, piata de carte si evolutia cartii in format digital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *