1 martie folk…in cuvinte

Ce trebuie sa stii daca vrei sa studiezi in...

03/03/2012 Comments (5) Blog

Promovam cultura cu copy-paste. Sa furati bine!

UPDATE 2: Daca tot ii trecem la index pe cei care fac cultura, sa ii trecem pe toti, nu? No. 3: Pubbing.ro. No. 4: Concerte – Azi. No. 5 copiaza indirect: cu link catre GoingOut – Firesse – deja pe ei nici nu pot sa ma supar foarte tare. No. 6: AfterParty.ro

UPDATE: Credeti ca doar GoingOut are “politica” lui copy-paste la mare cinste? Nu! BestMusic practica si ei acelasi “sport” si sunt convins ca explicatia este aceeasi: aceeasi colaboratoare a postat articolul la ei pe site. Felicitari, tovarasi, in numele culturii de masa. Sau de scaun! Sau de sifonier!

Promovez cu mare drag chestiile culturale, pentru ca stiu ca in epoca dominata de comercial, cine mai investeste in cultura, nu? Fie ca e vorba de muzica folk – prin ForeverFolk – sau de lansari de carte, festivaluri etc., am incercat sa dau o mana de ajutor.

Marti, 6 martie, prietenul Sorin Poclitaru vine de la Gura Humorului (care e un pic mai departe decat Ploiesti sau Mizil, da?) sa lanseze o carte noua. Si am considerat normal sa scriu pe ForeverFolk un articol despre eveniment, mai ales ca include si un concert de folk.

Despre GoingOut.ro nu am aflat mai nimic. Pe header-ul lor scrie lifestyle, iar descrierea din Google este Evenimente culturale, concursuri, restaurante, cluburi, cafenele si baruri, review-uri filme, teatre si expozitii, sfaturi pentru cumparaturi si calatorie. Nu prea mult. Dar am postat un comentariu la ei pe site si in 30 de min am primit raspuns:

Stimate Domn,

Goingout.ro este un website pe care publica (fara interventia noastra) diversi parteneri. Acest articol este adaugat de Mihaela Mrejeru de la e-folk events, cu care avem parteneriat media. Va rugam sa va indreptati sesizarea spre dansii office@e-folk. ro. Evident, in cazul in care doriti sa stergem articolul, o vom face fara nicio problema, doar comunicati-ne.

Cu respect,
Echipa Goingout.ro

As vrea sa va intreb: vi se pare normal sa raspunda o terta parte despre continut publicat pe un site? Daca un partener publica un film porno cu pedofili, tot a partenerului era vina? Iar “partenerilor” le era greu sa mentioneze macar sursa?

Promovam cultura, tovarasi! Cu copy-paste!

Sursa foto

5 Responses to Promovam cultura cu copy-paste. Sa furati bine!

 1. sorin says:

  Cunosc sistemul. Teoretic, propietarul site-ului raspunde de ce se posteaza la el in ograda, dar depinde cum are intelegerile facute:). Asa ca poti sa tragi la raspundere si propietarul site-ului si e-folk…macar pentru sursa…

 2. Promovam cultura cu copy-paste- Sa furati bine- – Pagina personala Marius Matache…

  Life is Ctrl+C si Ctrl+V…

 3. Alex says:

  Este la ei pe sait, e raspunderea lor. Fa-le reclamatie la firma de hosting, poate când li se “taie curentul” înteleg si ei chestiunea.

 4. Radu Oncescu says:

  Exact asta a zis si Victor Kapra la SMS Bucuresti

 5. Make says:

  @Concerte Azi: la mine pe site nu apar comentarii care jignesc. Inveti sa vorbesti si iti aprob comentariul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *