Timisoara – ambitii culturale

Plec la Parlamentul European

15/04/2013 Comments (2) Blog

Puteri supranaturale

Cu totii ne-am dori puteri supranaturale in momentele in care destinul ne pune in situatii fara iesire. Iar cand e vorba de sanatatea celor dragi, simti ca te apuca disperarea si ai face orice pentru a-i putea ajuta.

Vladut are 4 luni si jumatate. Iar pentru el domnul Destin a ales sa il puna la incercare inca din prima zi de viata. Incercarea se numeste stiintific atrezie de căi biliare intra și extra hepatice, care in cazul lui se manifesta prin lipsa căilor biliare. Practic, ficatul lui nu exista, astfel ca are nevoie de transplant de ficat. Iar pentru ca razboiul sa fie total inegal, in Romania nu se poate realiza transplant de ficat la copii mai mici de 1 an, iar asta o spune chiar profesorul Irinel Popescu printr-o adresa scrisa. Credeti ca statul roman sta degeaba? Evident, nu. El acopera cheltuielile de transplant in strainatate, dar doar pentru Vladut, nu si pentru mama sa, care va fi donatorul. Iar sa donezi o bucata din ficatul tau nu e ca si cand ti-ar scoate o masea, presupune mult mai multe (spitalizare, tratament, cheltuieli etc.). Mai vreti? Pana va primi un nou ficat, Vladut mananca un tip de lapte praf special, care costa 12 milioane de lei pe luna. Parintii? Bugetari, coane Fanica, renumeratie mica, dupa buget.

Vlad Cristina puteri supranaturaleDat fiind cadrul general, orice ajutor conteaza. Si da, mi-as dori si acum, ca si in copilarie, sa am puteri supranaturale si sa il ajut pe Vladut sa invinga toate barierele acestea. Primul pas e sa dau informatia mai departe, pentru ca toti cei care mai intra din cand in cand pe aici sa afle si poate sa contribuie. Al doilea pas va fi sa includ articolul in campania CineForum prin care se promoveaza filmul Iron Man 3 si totodata se promoveaza o cauza nobila. In acest mod, sper ca diseminarea informatiei sa fie si mai puternica. Al treilea pas va fi o editie de Acoustic Bloggers (cea cu nr. 7) ce va avea loc in RSS Pub, data concertului urmand sa o anuntam cat de curand. Ca de obicei, aliatii mei vor fi Daniela, Andra, Sandra, Anca, Vlad Dulea, Augustina si restul magicienilor cu voce din blogosfera.

Alte donatii, mai mult decat binevenite, se pot face in urmatoarele conturi:

Cont euro la BRD – Agenția Piața Romană:
Titular :Botan Mihai-Deliu
Cont: RO77BRDE410SV86030484100
 
Cont lei la CEC – Agenția Traian:
Titular :Botan Mihai-Deliu
Cont: RO20CECEB30908RON3431882

2 Responses to Puteri supranaturale

  1. Cristina Pomaga says:

    Cuvintele sunt putine pentru a ne exprima recunostinta si pentru a va multumi pentru ajutor.

  2. Make says:

    @Cristina tinem pumnii sa iasa bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *