Uitarea

Uitarea e imposibilă

Ploua Brad Mehldau

Ploua

26/11/2015 Comments (0) Blog

Queen la București

Queen la București, cu Adam Lambert ca vocal, pe 21 iunie 2016, în Piața Constituției. Probabil primul mare concert al anului viitor anunțat deja. Știu, pentru foarte mulți, Queen fără Freddie nu poate fi Queen. Credeți-mă, fac parte din categoria celor care consideră că Freddie Mercury va rămâne inegalabil, nu doar în Queen, ci în muzica mondială. Și nu doar ca interpret, ci ca personalitate în ansamblu. Poți încerca să cânți piesele pe care le cânta Freddie, dar sunt puțini care rămân cu adevărat lângă piese. Și o spune unul care îl iubește pe Paul Rodgers (și Freddie îl admira pe domnul de la Free și Bad Company), îl admiră pe David Bowie, îl prețuiește pe George Michael cu al său Somebody to love și e îndrăgostit de Jessie J.

Dar i-am dat o șansă lui Adam Lambert, care lângă Taylor și May pare un nepoțel. Nu m-am așteptat să fie un Freddie Mercury reîncarnat. Culmea, partea bună la el mi se pare chiar faptul că nu încearcă să îl copieze pe Freddie (care mi se pare o greșeală decisivă). De asemenea, pe unele piese, sunt pasaje ușor modificate, poate tocmai pentru a fi adaptate pentru Adam. E clar că e probabil cea mai bună variantă de voce pentru Queen.

Aruncați un ochi pe concertul de mai jos, sunt 13 piese 1. Don’t Stop Me Now, 2. I Want To Break Free, 3. Somebody to Love, 4. Another One Bites the Dust, 5. Under Pressure (Adam & Roger), 6. Fat Bottomed Girls, 7. Radio Gaga, 8. I Want It All, 9. Crazy Little Thing Called Love, 10. The Show Must Go On, 11. Bohemian Rhapsody / Killer Queen medley, 12. We Will Rock You, 13. We Are The Champions

QueenBiletele se pun în vânzare pe 3 decembrie, mă aștept ca site-ul Eventim să fie asaltat. Show must go on.

Later update: vor fi multe lacrimi și multe voci răgușite spre miezul nopții de 21 iunie a anului viitor în Piața Constituției.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *