Victoria lui Cristi

Sport si cultura

23/08/2013 Comments (0) Sport

Raul pentru totdeauna

Mi-a placut Realul de la victoria cu Borussia Monchengladbach, cand au intors un 5-1 din tur, cu Santillana gura de foc. Apoi m-am indragostit de tumbele lui Hugo Sanchez. Dar iubirea pentru Real incepe odata cu Raul, pustiul aparut de nicaieri. Sunt probabil singurul om care in vizita la Barcelona si-a cumparat tricou cu Real Madrid. Nu, cu Raul Madrid, cu “Raul 7”. L-am vazut jucand tot in Barcelona, impotriva lui Espanol, iar pentru asta ma consider extrem de norocos.

Raul MadridNu am fost niciodata un fan Mourinho, dar l-am urat cand l-a “lasat” sa plece de la Real. A aratat ca nu e terminat impunandu-se in Germania, ba chiar ajungand capitanul lui Schalke. Spaniol, capitan in Germania! Dar varsta e varsta si a dorit sa stea mai mult cu familia, asa ca a plecat la Al Sadd. Nu a vrut sa minta fotbalul, nu a vrut sa minta oamenii din tribuna.

Raul Real Madrid

Un stadion la picioarele lui si un rege al Spaniei in tribuna. Banderola lui Casillas pe bratul sau. Ultimul gol in tricoul alb al lui Real, marcat in cel mai pur stil de atacant de clasa. Apoi cedarea tricoului cu nr. 7 catre Cristiano, semn ca regele nu e ranchiunos cu tinerii cavaleri. Capitanul, marcatorul, inima Realului, povestea Raul Madrid in blanco se incheie. Iubirea fanilor niciodata!

Foto: Jan S0l0 via Wikipedia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *