Sport in Poiana Urbana

sportivi

Am sustinut nationala de polo la Jocurile Olimpice!

11/08/2012 Comments (2) Sport

Razvan Martin. Campionul

Pana sa inceapa olimpiada, era o necunoscuta pentru mine. Stiam ca ne-am calificat cu ceva sportivi si la haltere, dar numele erau total necunoscute pentru mine. Sa imi fie rusine! A inceput halterele la 9 ani, iar pentru olimpiada a facut 3 antrenamente pe zi. Intr-un interviu pentru GSP, declara ca a ridicat circa 20-30 de tone pe zi, in conditiile in care el concureaza la categ. 69 kg. E un barbat foarte responsabil, pentru ca viata l-a fortat sa fie asa. Are 21 de ani, este sot si tata, iar medalia inseamna, in primul rand, un viitor mai bun pentru sotia si fetita sa.

Ne-am intalnit in fuga la Casa Romaniei de la Londra, mi l-a prezentat doamna Violeta Beclea “el e Razvan Martin, medaliatul nostru la haltere!”. S-a ridicat in picioare rapid, ne-am strans mainile, am facut o poza impreuna. Apoi mi-a aratat medalia, mi-a spus ca are 400 de grame si e din bronz masiv, ca si cea de argint: “cea din aur e doar suflata”.

Vrea sa mai concureze o data la 69 de kg, pentru a deveni campion mondial, apoi vrea sa urce in categorie (sursa). E semn ca vrea sa continue: “Sportul m-a ajutat sa merg pe calea dreapta si n-am de gînd sa ma las prea repede” (sursa).

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, el este Razvan Martin si este un mare campion!

Razvan Martin

2 Responses to Razvan Martin. Campionul

  1. Calin Pascu says:

    Felicitari Razvan si tie Mariu ca ne scrii despre astfel de persoane, demne de toata lauda!

  2. Make says:

    @Calin eu doar am fost in locul potrivit la momentul potrivit. Razvan merita toate laudele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *