Sibiu

Trubadur la Sibiu

Comedie

Comedie de noiembrie

20/10/2017 Comments (0) Noutati

Recital la LollyBoom

Știți cum e treaba aia că atunci când eu mă duc la Cluj, prietenul meu clujean Dan Ciulea vine în București? Exact așa, cu singura diferență că sâmbătă am stabilit noi să ne și vedem. Unde? Păi în Parcul Izvor, unde el muncește cu spor la LollyBoom, ca un organizator care este, iar eu vin, fain-frumos, să susțin un recital de 45 minute pe scena festivalului cu pricina.

Stai așa, veți spune, ce e LollyBoom? Este, probabil, cel mai mare festival dedicat familiei, cu țintă clară spre copii, cu singura obiecție că pot fi copii de 4, 44 sau 74 de ani. Astfel, Parcul Izvor din capitală (cel de lângă Palatul Parlamentului, dacă e cazul să menționăm) se transformă timp de trei zile – 20 – 22 octombrie – într-o lume de basm. Povestea a început acum 3 ani la Cluj, iar fiecare ediție include ateliere creative, prin care atât copiii, cât și adulții se joacă, învață, se dezvoltă, sunt îndemnați spre socializare, se bucură de spectacole la scenă de dans, teatru, magie, ventrilocie, concerte, proiecții de film și tot felul de năzbâtii. Una pe care nu ar trebui să o ratați este ridicarea cu balon cu aer cald (dacă tot n-am ajuns niciodată în Cappadoccia, să o fac în București!), cealaltă ar fi recitalul meu, normal!

Festivalul LollyBoom este un concept marca The Dwarfs și este realizat cu sprijinul financiar al Sectorului 5 al Municipiului București prin Centrul de Cultură și Tineret Ștefan Iordache prin programul de finanțare nerambursabilă în anul 2017 și al partenerilor Pikaso Events, Fantasmagia, Agenția TAS, Class Fiscal Consulting, A la tu tu, Itsy Bitsy, Șapte Seri, Magic Fm, Sunt Părinte, Iconcert, Bambum, Agerpres, Observator Cultural, Vin și eu.

În încheiere, vă invit să vedeți cum a fost la ediția din Cluj din acest an, în filmulețul de mai jos, și să vă spun că abia aștept să ne vedem sâmbătă, în Parcul Izvor. Recitalul meu la LollyBoom 2017 începe în jurul orei 19.00, din câte înțeleg după mine urmează Cristi Dumitrașcu și band-ul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *