concert

“Imi place” in concert la Preoteasa

cultura

Orasul de sub oras inseamna (si) cultura

20/11/2012 Comments (1) Noutati

Recitalul de la Ziua de Maine

Ziua de MaineGata cu Ziua de Maine 2012. A 8-a editie a festivalului de folk e deja istorie. Probabil la Serviciul Turism de la Consiliul Judetean Alba azi a fost liniste si e normal sa fie. Oamenii si-au facut treaba foarte bine inca o data. Recitaluri de exceptie, concurs puternic, brand consolidat, bilete vandute cat ai clipi din ochi. Un oras care 3 zile a respirat folk. Inclin sa cred ca de maine vor incepe sa se gandeasca la editia 2013, iar eu personal ma intreb ce vor mai inventa la editia urmatoare. Ma bucur alaturi de ei pentru fiecare realizare si imi asum alaturi de ei orice inadvertenta, mai mare sau mai mica. Daca aveti orice sugestie pentru editiile urmatoare, nu ezitati sa le postati ca si comentarii la oricare din articolele despre festival.

Si anul acesta am contribuit la festival pe mai multe planuri, dar pana la urma scopul principal este muzica, asa ca va prezint recitalul meu de la Ziua de Maine 2012. 7 piese intr-o seara superba, alaturi de oameni pe care ii respect, ii admir si ii iubesc: Alexandra Andrei, Daniel Iancu, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis.

Multumesc, Alba Iulia, un oras care ma surprinde la fiecare vizita!

Multumiri lui Razvan pentru filmarea de calitate.

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

Parteneri în organizare: Casa de Cultura a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultura a Studentilor Alba IuliaAsociatia RYMAMuzeul National al Unirii Alba IuliaArt Café Downtown

One Response to Recitalul de la Ziua de Maine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *