Zile lusitane

Aștept recomandări

08/12/2014 Comments (1) Turism

Recomandare de Revelion

revelionDacă nu v-ați făcut planuri de Revelion, ar cam fi cazul să o faceți, nu de alta, dar mai sunt vreo 3 săptămâni și vă prinde Anul Nou nepregătiți. Și parcă nu mă pasionează un Revelion în piață sau în fața televizorului. Și cu cât e mai târziu, cu atât mai greu de găsit, mai scump și condiții mai puțin bune. Pentru că, dacă pentru vacanțe merge și cu oferte last-minute, la Revelion nu mă convingeți că e bine, că merge și-așa. 

Prietenia cu lanțul Continental România e deja o tradiție pentru mine personal, dar și pentru destui bloggeri. Personal, am încercat mai multe din hotelurile din România ce fac parte din lanț. La Suceava am stat de vreo 4 ori, ba când am fost la Festivalul La Suceava, În Cetate, ba la o cântare La Fierărie, dar și la două deplasări alături de DreamTeamRO. Cu domnii menționați am stat și la hotelul din Târgu Mureș, chiar anul acesta, la deplasarea anuală a grupului nostru. La Continental Forum din Sibiu am stat la singura cântare a mea (și aia privată) din Sibiu. La Motelul de lângă Barajul Porțile de Fier am fost cu ocazia teambuilding-ului cu bloggeri, când am fost mândru să le arăt colegilor din online locurile unde mi-am făcut teza de doctorat și postdoc-ul și pentru care mi-am dedicat o bună parte din viață. În plus, Hello Hotels, parte in lanțul Continental, sunt gazdele invitaților din afara Bucureștiului la spectacolele de la Teatrul Mignon. Concluzia este că vorbesc în cunoștință de cauză când spun că am lucrat cu niște oameni foarte serioși, profesioniști, am fost foarte bine primiți peste tot unde am fost și am avut legături cu ei.

Și acum vine recomandarea. Pentru Revelion 2015, echipa de la Continental Hotels vă propune o petrecere tematică – cazino, temă prezentă în toate hotelurile din lanț. Și dacă 7 e cifra cu care se câștigă la slot-machines, aveți la dispoziție 7 petreceri, 7 cazinouri, 7 orașe: București, Arad, Sibiu, Suceava, Oradea, Târgu Mureș și Drobeta Turnu-Severin. Până și meniurile sunt legate de tema propusă și anume Chintă Royală, Careu de Ași, Jack Pot, Black Jack etc. Aveți variante doar pentru petrecerea de Revelion (dacă sunteți dintr-unul din orașele respective), dar și oferte cu cazare, demipensiune, cină festivă și brunch pentru 1 ianuarie. Știu siguri că mai sunt locuri la Tg. Mureș (mă bătea gândul să merg acolo, dar între timp am fost chemat să cânt în alt colț de țară).

Și dacă nu mă credeți pe cuvânt că merită, uitați-vă la noi, cei din DreamTeam – pare că ne-a forțat cineva să facem o poză în halul acela, în fața hotelului din Suceava?

One Response to Recomandare de Revelion

  1. Raluca says:

    “Și dacă nu mă credeți pe cuvânt că merită, uitați-vă la noi, cei din DreamTeam – pare că ne-a forțat cineva să facem o poză în halul acela, în fața hotelului din Suceava?”

    Foarte tare incheierea asta, foarte funny, imi place cum si ce ai scris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *