Mignon 6 octombrie Respect

Concerte de octombrie

La Partid

Fenomenul La Partid

02/10/2014 Comments (0) Noutati

Respect în showbiz

Când am pus la cale Seri Acustice la Mignon, știam că va fi greu. Nu întâmplător, am reufzat întotdeauna să organizez seri de concerte, seri de folk și tot așa. Pentru că știu că îmi e foarte greu să invit un om din afara Bucureștiului, de exemplu, fără să am garanția că îi pot asigura o sală plină. Pentru că știu că omul vine să cânte pe bilete, se bazează pe o sumă pentru a-și asigura cheltuielile de transport, noroc că la cazare îi am parteneri pe oamenii de la Hello Hotels și invitații nu trebuie să își plătească, din bilete, și cazarea (Poclitaru, știi drumul spre hotel, da? Că ai mai stat de 2 ori acolo!). Pentru că știu cât urăsc eu să mă sune cineva să îmi spună “știi, nu se mai ține concertul”, așa cum au pățit Marius și colegii săi de la Lirika (au aflat cu 2 zile înainte de concert că se închide clubul – pe bune? dar ce, clubul ăsta e geam, se închide așa, brusc?). Pe scurt, e vorba de respect față de oamenii cu care lucrezi.

Am anunțat ieri pe toate canalele de facebook că luni nu se vor vinde bilete la spectacol decât cu rezervare prealabilă. Cine rezervă și nu le ridică, data viitoare nu mai poate rezerva. Și așa va fi la toate spectacolele de la Mignon. Încerc să educăm să își ia bilete din timp, pentru a nu risca să rămână fără, pentru ca și artistul să știe pe ce se bazează (mai ales pentru cei ce vin din provincie, e foarte important), pentru a nu avea locuri libere în sală, ce ar putea fi ocupate de jurnaliști care să promoveze evenimentul/evenimentele următoare.

Concertul este anunțat la 19:30, cine vine mai devreme, primește și un pahar de vin Domeniile Sâmbureștila 19:45 începem. Și începutul la al spectacolului e tot o formă de respect față de cei ce au respectat ora de start.

Următoarele spectacole la Mignon:

  • 20 octombrie – lansare de album Liviu Nechita – Să mor frumos, să bată vântul…, album omagial integral pe versurile regretatului poet Dan Giosu;
  • 3 noiembrie – Gashkademia de Folk Redivivus: Puiu Crețu, Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache

Organizatori: ForeverFolkDomeniile Sâmburești și Teatrul Mignon

Parteneri: Hello Hotels, Aqua Carpatica, Kooperativa 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *