Tu ce faceai in 1994?

Semimaratonul Bucuresti, intre perfomanta si sport de masa

18/05/2012 Comments (0) Sport

Reversul Medaliei

O stim cu totii. Am iubit-o ca sportiva, am stat cu inima cat un purice cand facea cate o tsukahara pe barna sau fermecati de magia “solului” ei, iar imaginea ei pe umerii lui Octavian Belu nu o voi uita personal niciodata (sursa foto).

Anii trec, iar sportiva de performanta Andreea Raducan a fost inlocuita de … scriitoarea Andreea Raducan. Care in mai 2012 porneste in turneul de promovare a cartii autobiografice intitulate Reversul Medaliei (foto dreapta). Reversul medaliei este o carte extrem de emotionanta despre sportul de mare performanta, despre o sportiva care a gasit resursele necesare pentru a merge mai departe dupa nedreptatea de la Sydney.

Turneul de promovare include 8 orase din tara si anume: Craiova – 19 mai, Brasov – 26 mai, Sibiu – 27 mai, Cluj-Napoca – 2 iunie, Timisoara – 9 iunie, Oradea – 16 iunie, Iasi – 23 iunie si Constanta – 30 iunie.

De ce merita sa cititi aceasta carte? Andreea Raducan: Câta munca si câte sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Si ce simte un campion când saluta publicul de pe cea mai înalta treapta a podiumului. Reversul medaliei spune o poveste despre care a vorbit o lume întreaga.

Pagina oficiala de facebook Andreea Raducan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *