Wishlist-ul meu

Turneu cu FUEGO

19/01/2012 Comments (0) Blog

REzolutiile lui 2012

Povesteam mai demult de Platforma RE, realizata de Coca-Cola HBC Romania, impreuna cu NEXT Advertising. Continuand campania REconcept (era sa scriu REconcert – defect profesional!), am primit la redactie o “roata a norocului” cu posibile rezolutii pentru anul 201, toate in spiritul RE. Si cum munca imi place mai ales cand o fac altii, evident ca am stat si am invartit la ea.

Vreau sa cred ca a fost o coincidenta ca prima “rezolutie” (foto stanga) a fost aceea ca “REdefinesc munca“. Nu de alta, dar mi-a placut ritmul de munca pe 2011 – concerte multe, deplasari multe – si parca nu l-as redefini.

Am mai incercat o data (foto dreapta) si am primit “REgasesc bucuria“. Sincer, mi-as dori sa regasesc bucuria de a activa in online-ul romanesc de acum 2 ani, cand parca nu era atata ura, cand parca nu era o concurenta atat de agresiva intre noi (uneori ma intreb pe ce ne certam, ca loc e pentru toata lumea), cand parca mai aveam timp de a dezbate idei cu argumente, nu cu pumni in gura.

Mi-a placut ce a facut Auras cu REzolutiile 2012, foarte altruist din partea lui.

P.S. Am fost intrebat “de la sursa” de moduri de a utiliza roata rezolutiilor. Eu am propus darts cu un pistol cu ventuze. Alte idei?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *