Siguranta rutiera ne afecteaza pe toti

Concurenti excelenti la Ziua de Maine 2012

09/11/2012 Comments (9) Blog

Roger Waters la Bucuresti

Imi plac multi artisti, sunt un maniac al muzicii bune si a concertelor live. Dar sunt 5 nume in muzica mondiala care sunt aparte pentru mine: Mark Knopfler, Eric Clapton, Sting, Peter Gabriel si Pink Floyd. Pe cei 3 din mijloc i-am vazut deja live, pe Mark si pe cei din Pink Floyd nu. Dar. DAR!!

Roger WatersPe 28 august 2013, Roger Water vine la Bucuresti. Da, nu mai are cine stie ce voce – e de mirare? la 10 zile dupa concert implineste 70 de ani. Cautati pe youtube cum arata un show Roger Waters la ora actuala si veti intelege de ce nu trebuie ratat.

Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 28 august in Piata Constitutiei. Concertul face parte din turneul european ce incepe pe 20 iulie si dureaza pana pe 18 septembrie si al carui program complet il gasiti aici.

Nici nu conteaza ce canta, e Roger Waters, va fi cu siguranta The Wall Live, va asigur ca va fi un show absolut incredibil. Nu stiu daca sa visam si o aparitie de genul celei de la Londra, cu David Gilmour sus, pe zid, la Comfortably Numb.

Sursa foto: Wikipedia

P.S. Andrei a fost cel de la care am aflat, apoi am verificat pe site-ul oficial al artistului. Ulterior, stirea a aparut si pe site-ul EMAGIC.

9 Responses to Roger Waters la Bucuresti

 1. BogDan says:

  Tocmai am primit un email de gen “a, cu The Wall? credeam ca aduce altceva”…Si înca nu stiu daca sa înjur sau daca sa marchez personajul ca spam, ca sa nu mai am nesansa de a citi asemenea tâmpenii. O fi ceva care sa ne convina, pâna la urma, sau zicem “nu” înainte de toate? Pana mea, cu orice ar veni la Bucuresti, ala este Roger Waters!!!

 2. marius says:

  neaparat de vazut! Musai!!!!! Imi iau liber de pe acum

 3. Make says:

  @Bogdan aia care zic “credeam ca aduce altceva” sunt cei care atunci cand mor scriu “ce artist mare!” si n-ai loc de ei pe la TV si pe site-uri de regrete. asa cum spui tu, poate sa cante si God Save the Queen si Anotimpurile lui Vivaldi, e ROGER WATERS!

 4. Make says:

  @Marius adevarat 🙂

 5. BogDan says:

  De acord cu tine, ei sunt 🙂

 6. mihnea says:

  waters n-a avut niciodata cine stie ce voce, smecheria e ce face cu ea ! ala cu vocea smechera era gilmour http://www.youtube.com/watch?v=hUYzQaCCt2o

 7. Make says:

  @mihnea de acord cu tine, Gilmour era vocea de baza. Dar nici nu conteaza, vine la Bucuresti 😀

 8. Valentin says:

  Oh ce veste buna mi-ai dat. L-am vazut si la Budapesta.

 9. Make says:

  @Valentin asa veste nu trebuia sa treaca neobservata 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *