Mărul

Mărul

Avishai Cohen toamnă

Concerte de toamnă

12/08/2015 Comments (0) Blog

Rolling Stones în viața mea

Rolling Stones

E celebru între rockerii bătrâni duelul – Beatles – Stones, aparent, din nu știu ce motiv, ori ești cu unii, ori ești cu alții. Subsemnatul, fără a fi hotărât de o anumită parte, ar fi înclinat totuși spre John, Paul, George și Ringo. Și aș fi zis că în special datorită numărului mult mai mare de piese care îmi plac la The Beatles, în cazul lui Mick&co fiind destul de puține. Într-o zi însă, am realizat că la joaca mea de pe twitter numită #orademuzica nu i-am avut invitați pe Stones.

Pornind în căutarea celor trei piese care să îi reprezinte, am descoperit, cu bucurie și mirare că sunt foarte multe piese Rolling Stones care îmi plac la nebunie și pe care le știu foarte bine. Ceea ce e și firesc dată fiind cariera de peste 5 decenii a britanicilor. Și dacă nu mă credeți, vă voi enumera Paint it black, Sympathy for the devil, Satisfaction, Angie, Anybody seen my baby, Sad sad sad, Ruby tuesday, Brown sugar, Streets of love, Honky tonk women, It’s only rock’n’roll, Wild horses – e un best of de mare, mare angajament. Prima propunere și cea mai bună introducere pentru mine, Sympathy for the devil

Așadar, dacă nu știți prea multe despre Rolling Stones sau vi se pare că nu sunt chiar pe gustul vostru, încercați piesele de mai sus. Nu pierdeți timpul cu întrebări privind cum au rezistat atâta vreme și încă mai reușesc să concerteze la vârsta la care bunicii se cam retrag pe fotoliul de pe gazonul din fața casei. A doua propunere descrie cel mai bine ce înseamnă Rolling Stones în muzica mondială.

Poza e luată de pe pagina oficială de facebook a trupei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *