Batrana Scoala 2 din Slobozia…

Site-ul Times New Roman a implinit 3 ani

07/09/2012 Comments (2) Blog

Romania din interior

Nu sunt singurul probabil. Ca mine sunt si altii satui pana peste cap de emisiunile de dezbateri politice, cu tabere pro si contra, cu adevaruri contradictorii si maltratari ale realitatii evidente. De emisiuni cancanistice intitulate pompos “reality-show”. De vedete fabricate. Ca si mine, sunteti asaltati de stereotipuri de genul “Romania e frumoasa, dar pacat ca e locuita!” sau “Nu se poate face turism in Romania”. Abordari negativiste, cu raul in fata. E adevarat, adesea iti rupi masina pentru a descoperi ceva unic, dar, de multe ori, lucrurile unice sunt atat de aproape de noi.

Din aceste motive, am incercat ca pe acest blog sa povestesc despre locuri si oameni din Romania despre care nu se aude in prime-time. Asa au aparut aici Bigarul, Doamna Meri sau testoasele. De aceea imi voi acorda sprijinul oricarei initiative cum este cea prezentata in clipul urmator.


Romania

România|Din Interior este o campanie de promovare a României, în primul rând pentru români, iar în al doilea rând pentru strainii care vor sa o viziteze. Pentru ca aceste obiective ambitioase sa ajunga realitate, a fost nevoie sa se filmeze la 2000 de m altitudine, sa se stea la panda, sa se intre in balti si sa se deplaseze echipamente grele si multe in locuri putin accesibile.

Din 16 septembrie, de la 18.30, Digi24 va invita sa descoperi o alta Românie, una frumoasa, cu locuri de vis si oameni care sfintesc locul, sa priviti România|Din Interior.

 

2 Responses to Romania din interior

  1. anghene says:

    Cool,
    Spot-ul imi da senzatia de autentic, chiar daca e o reteta aplicata si ras-aplicata parca dintotdeauna, mai ales la americani.
    Dar aici, in timp ce ma uitam, mi-am zis in sinea mea “uite ba, sunt si digi 24 pe-aici si fac si eu ceva! ” ceea ce e primul pas spre “ia sa vedem ce fac” 🙂 deci imi place. nu e in your face deloc.

  2. Make says:

    @Anghene cam toate emisiunile din Romania au corespondent afara – nimeni nu se risca sa inventeze, merg pe retete de succes. Ideea mea e “bine ca fac”, decat reality show cu Ana-Maria Prodan si Tonciu, mai bine 10 emisiuni ca asta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *