Altfel de romani. Altfel de sportivi. Altfel de promovare

Meciul secolului: Dianthus Medias – DreamTeamRO (analiza meciului)

21/07/2011 Comments (0) Sport

Romania la CM Polo de la Shanghai

Al doilea meci al Romaniei la Mondialele de polo au insemnat o a doua infrangere. Daca dupa meciul cu Australia eram suparat pentru ca avusesem meciul in mana, de data aceasta, am pierdut cam fara drept de apel in fata Serbiei, cotata insa ca una din favoritele la medalii. Capitanul echipei, Cosmin Radu, ramane la fel de cerebral in evaluarea meciului:

“Nu sunt prea multe de spus despre meciul de azi. N-am jucat prea bine, am mai ratat niste suturi usoare…in fine…asta e. Sarbii au fost mai buni ca noi, ne-au dominat la toate capitolele si am reusit neplacuta performanta sa luam gol in toate modurile posibile: pe contratac, din inferioritate, din centru, de la distanta. Mai lipsea un 5 m si era pachetul complet 🙂

Partea pozitiva e ca, desi am pierdut ambele meciuri, suntem inca in lupta pentru a ajunge in sferturi…asa ca nimic nu e pierdut. Tot ce pot sa sper e ca de la meciul cu chinezii sa incepem sa castigam.

Cosmin Alexandru Radu”

Intr-o prima faza, am putea spune “bai, n-avem nici o speranta nici de la polo!”. Daca ma gandesc insa ca la fotbal facem petrecere nationala cand ajungem la un turneu final, mi se pare ca nu e corect sa facem o tragedie ca, de data aceasta, baietii de la polo nu bat tot ce prind. Si atat cat mai sunt sanse de calificare, sa ne pastram optimismul. Bafta multa, baieti! Hai sa ne mobilizam sa demolam China la ea acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *