cultură egocentrism Urâte, dar deștepte

Jurnal de turneu (16)

cultură egocentrism Urâte, dar deștepte

Anul muzical 2014

10/12/2014 Comments (0) Noutati

România în spectacol

România se dă în spectacol în fiecare zi, cu bune și rele. De câte ori nu ați simțit că în jurul vostru există o Românie paralelă, cu realități halucinante, cu oameni decupați din filme absurde? Cu noi, cu iubirile, prieteniile, dragostea de țară, cu deziluziile, cu locurile frumoase descoperite acolo unde ne așteptam mai puțin. Cu ei, care frizeaza ridicolul, care vă strică ziua cu emisiuni proaste și vedete contrafăcute, cu decizii după ureche și hoții grosolane.

Duminică, 14 decembrie, vom încheia anul muzRomâniaical 2014 printr-un spectacol la Teatrul Mignon, intitulat România noastră vs. România lor. Cu piese de-ale noastre sau de împrumut, cu piese cu mesaj profund patriotic sau satiric, cu poezii și epigrame potrivite cântecelor, vom încerca să punem față în față cele două Românii.

Am doi oameni ce îmi sunt foarte dragi alături – Puiu Crețu și Laurențiu Ghiță. Puiu nu mai are nevoie de prezentare, am tot apărut împreună pe scenă. Laurențiu Ghiță este prezentatorul spectacolului de lansare a albumului HOINAR prin Piața Matache și autorul versurilor de la Ce de vaci în București. Îmi pare tare bine că reușim să fim din nou în același spectacol, Laurențiu a făcut o treabă excelentă în spectacolul din februarie 2013, cu o prezentare integral în rime alese. Și sunt convins că și duminică, la Mignon, va face deliciul publicului cu textele sale.

Biletele costă 30 de lei (prețul obișnuit de la Mignon). Rezervările se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. La sugestia unui spectator, a apărut și o ofertă: la 5 bilete cumpărate, al 6-lea este gratuit. Tot la fel, cine își face rezervare din timp (până vineri), are șanse mari să primească un cadou (la Minoux m-am ținut de cuvânt). Sala are doar 57 de locuri, așa că vă recomandăm să faceți rezervari din timp, să nu lăsați pe ultima zi. E ultimul spectacol, mulți prieteni s-ar putea să dorească să ne vadă.

Parteneri: Domeniile Samburesti, AQUA Carpatica, Hello Hotels Bucharest,ForeverFolk Kooperativa 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *