rugby

Doua premiere la federatia de rugby

Lupii Bucuresti

Galerie pentru Lupii Bucuresti

11/10/2012 Comments (1) Sport

Rugby: Bucharest Wolves in AMLIN Challenge Cup 2012-2013

Pana la sfarsitul anului, iubitorii de rugby vor mai avea 5 meciuri de urmarit pe stadionul Arcul de Triumf: 3 ale Bucharest Wolves in AMLIN Challenge Cup si doua meciuri-test ale nationalei Romaniei impotriva nationalelor SUA si Japoniei. Primul dintre ele are loc sambata, 13 octombrie 2012, cand “lupii” – selectionata din campionatul national ce ne reprezinta in cea de a doua competitie europeana – intalnesc echipa engleza Bath.

rugbyCu ocazia acestui meci, va anunt cu bucurie ca revitalizam si Club 16 – Fan Club Rugby Romania. Numele cred ca spune totul – este clubul suporterilor rugby-ului romanesc. Daca veniti la meci si aveti chef de strigat, stati cu ochii in patru si ne veti recunoaste, cu siguranta, dupa sunetele si imaginile expresive (nu pot divulga mai multe, dar va asigur ca va fi frumos).

Pe viitor, avem multe idei de sustinere a tuturor echipelor ce reprezinta rugby-ul romanesc, asa ca va invit sa tineti aproape de “familia de stejari”. Si pentru ca traim in epoca 2.0., ne gasiti si pe facebook, pe pagina Club16.

Si va asigur ca imnul “padurii de stejari” e mai actual ca oricand, asa ca va invit sa il ascultati inca o data. Bafta, baieti!

One Response to Rugby: Bucharest Wolves in AMLIN Challenge Cup 2012-2013

  1. […] 🙂 A?a c? nu am putut decât s? m? bucur ?i s? m? al?tur echipei din care mai fac parte Make, Andrei ?i Vlad. Deocamdat?. Pentru c? deja sunt mai mul?i iubitori de rugby care au afirmat c? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *