PrimaTV m-a reclamat la Youtube

Cine sprijina “cauza” lui Daniel Raduta intra gratis pe...

31/01/2010 Comments (2) Blog

Rugby – un sport ce merita mai mult

UPDATE: Daca doriti sa sprijiniti rugby-ul, Lucian v-a pregatit cateva bannere pe care le puteti prelua pe site-urile si blogurile voastre. Acestea se gasesc la adresa: http://frr.ro/contact/promoveaza/ Un exemplu de astfel de banner este:

Fan Federatia Romana de Rugby

Sambata 30 ianuarie, la invitatia celui cunoscut in bloggosfera drept Chinezu am participat alaturi de o serie de bloggeri (Anca Bundaru, Irina Ursu, Camil Stoenescu, Claudiu Ciobanu, Sorin Rusi SimonaMirel, Bogdan, Cristi, Adi, Tomizza, David, LucianMihai, Teofil, Jackrider) la o intalnire cu conducerea Federatiei Romane de Rugby cu scopul de a viziona un film despre nationala All Blacks si a gasi posibile cai de colaborare.

Detalii despre intalnire gasiti aici povestite pe larg – dar am vrut sa anunt si aici ca sambata avem mare meci mare de rugby – Romania – Spania, de la ora 14.00, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti (unde a cantat Leonard Cohen si unde va canta Eric Clapton :D). Pentru cei care nu pot ajunge la meci (aici ma gandesc la cei din provincie), meciul se transmite pe TVR2. Prezentarea meciului in clipul de mai jos.

P.S. Poze to follow, ASAP reusesc sa le scot din camera – dupa cum spuneam, me blonda :))

2 Responses to Rugby – un sport ce merita mai mult

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache and Marius Matache, Claudiu Ciobanu. Claudiu Ciobanu said: RT @make2000: Rugby – un sport ce merita mai mult – http://bit.ly/bCCJFs […]

  2. carmen says:

    Ce frumos a fost meciul cu tara galiilor -scotia. Meci de infarct, nu gluma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *