Jurnal de concert in lectura autorului (7): Costinesti

Acces gratuit la articolele stiintifice despre 9/11 la Wiley

01/09/2011 Comments (1) Noutati

Sa inceapa sezonul de concerte de club

Cum vine toamna, cum ne despartim de terase si plaje si intram in sezonul de concerte de club. Iar panglica sezonului de club e logic (cel putin pentru mine asa pare) sa o taiem in Bucuresti-ul nostru cel de toate zilele. Astfel ca, am placerea sa va anunt ca primul concert de club din aceasta toamna va avea loc pe 20 septembrie 2011 in Club Mojo din Bucuresti. Nu voi fi singur, ci alaturi de Puiu Cretu, colegul de scena, prietenul si concitadinul meu, dar si de Folk Band Imperfect, care stiu si piesele mele, si pe-ale lui Puiu, deci se preconizeaza un show macar interesant, daca nu cumva incendiar.

Pe lista de locuri unde incerc sa cant in aceasta toamna sunt: Craiova, Timisoara si Cluj (apropo, dragilor de pe la Cluj – 1-2 octombrie vin la Cupa Bloggerilor la fotbal si daca reusesc si pe 8 octombrie la Scorpions – asa ca poate legam si ceva cantare). Evident, daca in orasul vostru (altul decat cele mentionate mai sus) exista un loc unde se canta si oamenii ar fi interesati de un astfel de eveniment, eu nu voi spune nu. Asa ca daca aveti idei de locatii care fac concerte cu muzica live, intindeti-va antenele, intrebati de conditiile in care s-ar putea canta in orasele voastre si dati-mi de veste.

Iar ca incheiere, ce putea fi mai nimerit decat Toamna. Sa aveti o toamna frumoasa!

One Response to Sa inceapa sezonul de concerte de club

  1. […] spus-o si aici, vine toamna (desi caldura de peste zi da senzatia de vara), intram in cluburi. Maine (n.a. marti, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *