victorie

Prima victorie. Hai la sală!

Jonah Lomu

Ultimul haka al lui Jonah Lomu

17/11/2015 Comments (0) Sport

Să umplem un Kazan sovietic

Steaua Baschet Kazan

Când am văzut grupa Stelei în Eurocup și am citit despre fiecare echipă în parte, sincer nu speram la mare lucru, oricât de mult mi-aș fi dorit pentru Virgil Stănescu și echipa sa ca Steaua să aibe rezultate bune. Apoi am văzut pe Eurosport secvențe din alte grupe și la ce nivel se joacă și nu am văzut lucrurile mai în roz. Dar au venit primele două victorii ale băieților, cu Trabzonspor și Buducnost, ceea ce face ca grupa Stelei (grupa D) să fie cea mai echilibrată din cele șase, iar speranțele că Steaua poate merge mai departe au prins contur.

Bill AmisUnics Kazan e poate cel mai tare adversar din grupa, cu doar doi ruși în primii 10 jucători, dar cu americani, lituanieni, spanioli sau greci. S-a văzut asta și în meciul din Rusia, unde fosta echipă a președintelui Stelei și semifinalista de anul trecut din Eurocup ne-a cam pus la colț. Era însă primul meci al băieților în Europcup, între timp am mai câștigat și la capitolul omogenizare, a crescut experiența meciurilor tari. În plus, miercuri, 18 noiembrie, meciul se joacă în Sala Polivalentă din București, iar sprijinul suporterilor poate fi unul foarte important pentru Nicoară, Amis (foto stânga), Cooper și ceilalți băieți.

Meciul începe, ca de obicei, la ora 19:45. După experiența primului meci văzut live, cel cu Banvit, vă pot spune că nu trebuie să fiți fani înfocați de baschet pentru a veni măcar o dată la un meci al Stelei. Fiecare time-out, fiecare pauză este o oportunitate de a implica publicul în diverse activități simpatice cum ar fi celebrul Kiss Cam (dacă veniți cu partenerul, camera vă identifică și vă sărutați, puteți câștiga un premiu)trupe de animatori care dansează sau concursul de aruncări de la jumătatea terenului. Așadar, ne vedem la sală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *