Despre Acoustic Bloggers – un concert altfel

Stiri si noutati pe scurt

09/04/2011 Comments (2) Noutati

Salutari din Gura Humorului

Am fost atat de prins cu atatea incat nu am apucat sa va spun ca sunt iar in Bucovina. Nu mai stiu a cata oara e, oricum, am spus de atatea ori aici cat de bine ma simt aici, in zona.

Evident, are legatura si cu cantatul. Azi, sambata 9 aprilie, Maestrul Sorin Poclitaru se lanseaza pentru a 3-a oara in galaxia poeziei romanesti contemporane (cel putin contemporane mie :P). Dupa ce a lansat volumul 69 la Bucuresti si Cluj, a considerat ca e bine sa o faca si la el acasa, in Pizzeria cu nume razboinic “La Bomba” (ca doar n-o fi vreo pizza sexy, sa aiba conotatii erotice). Nu degeaba ForeverFolk i-a dedicat o editie speciala a serialului Piese ce merita ascultate.

Si ce data mai buna putea alege decat 9 aprilie, cand serbeaza si o frumoasa varsta (e atat de inaintata, incat o dam cotita, ca la doamne si domnisoare). Iar noi, ca prieteni ce ne laudam ca ii suntem, ne-am gandit sa venim si sa cantam. Astfel ca de la ora 21, azi, sambata 9 aprilie, Ovidiu Mihailescu, Puiu Cretu, Marius Matache, Horia Stoicanu si posibil Adi Bezna, vom canta in onorabila locatie mai sus numita.

Daca sunteti prin sau de prin zona sau daca puteti ajunge repejor, va asteptam cu drag sa ii zicem niste piese si sa ii bem niste siropuri de tuse, ca alcool mai pai la mine.

Si pentru ca e ziua lui Sorin Poclitaru azi, ii dedic o piesa a mea la care a contribuit si el cu o parte din versuri (textul e o coproductie Marius Matache – Sorin Poclitaru). Asta pana reusesc sa inregistrez cele 2 piese exclusiv pe versurile lui. La multi ani, fataaaaaaaa!

2 Responses to Salutari din Gura Humorului

  1. […] seara ma indreptam dinspre Bucuresti spre Gura Humorului, spre onor sarbatorirea prietenului Sorin Poclitaru. La Focsani, imi vine ideea geniala sa opresc in Carrefour pentru diverse mici cumparaturi, plus […]

  2. […] sa ma intorc in Bucovina. Evident, cantand. A trecut ceva vreme de cand nu am cantat in zona (escapada de la Humor nu se pune, fiind prea scurta – 5 piese), asa ca ii anunt pe cei 5 oameni care ma iubesc pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *