youtube

Reclame pe youtube

festivaluri

Săptămâna cu festivaluri

29/07/2015 Comments (1) Blog

Sâmbătă ne vedem Live pe plajă

Sunt puține evenimentele culturale unde aleg să merg doar ca blogger acreditat, pentru că mă consider mai curând un artist cu blog foarte activ decât un blogger propriu-zis. Cel mai frecvent, la evenimentele în care sunt implicat ca și artist contribui cât pot și pe partea de conținut online (bloguri, social media etc.). Dar nu am nici o reținere să particip la evenimentele de la care consider că am ce învăța pe parte de management artistic, de PR și alte chestii conexe actului artistic în sine, fără de care în ziua de azi nu exiști în showbiz.

Live pe plajăDintre toate radiourile “comerciale”, consider că în ultimii doi ani EuropaFM are strategia de conținut cea mai apropiată de ideea mea de radio. Recunosc că m-au uns pe suflet cu includerea în echipă a unor oameni ca Vlad Petreanu sau Andreea Esca, jurnaliști pe care îi admir foarte tare. De altfel, decisivă în luarea deciziei de a merge anul acesta a fost o discuție cu Vlad legată de ediția de anul trecut, în care îmi explica fascinația lui legată de zecile de mii de oameni prezenți. Nu în ultimul rând, capacitatea lui George Zafiu de a adapta politica radioului (nu doar cea legată de muzica difuzată) la noile paradigme ale epocii digitale. Și pentru că n-am fost modest niciodată, recunosc că visez la un concert în Garajul EuropaFM cândva.

În 2015, pe scena situată pe plaja dintre Venus și Saturn vor cânta Smiley, Loredana, Voltaj, Holograf și Vunk. Am o groază de curiozități legate de sonorizarea unui astfel de eveniment, de culise (fiind blogger acreditat, am acces în backstage). Din ce am ascultat la matinal, majoritatea artiștilor prezenți au pregătit câte o piesă nouă sau diferite surprize pentru public. Concertele încep la ora 19:30, iar intrarea este liberă. Așadar, sâmbătă, 1 august, ne vedem la EuropaFM Live pe plajă.

Sponsorul evenimentului este Lidl. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

One Response to Sâmbătă ne vedem Live pe plajă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *