Steaua Baschet

Steaua Baschet: profesionalism și comunitate

Romania fotbal 2016 viitorul Daum

Te trimit la România – Georgia

13/05/2016 Comments (0) Sport

Neymar și Echipa Bloggerilor

Echipa Bloggerilor e un proiect tare drag mie și îmi pare foarte rău că nu apucăm să ne vedem mai des, la vreun #FotbalTweetMeet sau la cine știe ce competiție (că au fost destule în timp). Dar, ce vreți, cei care acum 7 ani rupeam terenurile suntem din ce în ce mai ocupați – cu joburile, cu familia, cu alte proiecte. Țin minte că la unul din meciuri abia ne-am strâns numărul minim de jucători din echipă și zău că nu te poți supăra pe oameni că nu reușesc, pentru că îi simt că ar vrea, dar…viața-i complicată.

Neymar FotbalVăzând competiția Neymar Jr’s Five 2016 organizată de Red Bull, mi-am pus întrebarea de ce n-am folosi acest prilej pentru a aduce un suflu nou la Echipa Bloggerilor, mai ales că această competiție se adresează jucătorilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani (deci “veteranii” echipei nu ne-am încadra în mod cert). Ne vom înscrie ca orice echipă normală în competiție și vom lupta din răsputeri pentru a ajunge…cât mai departe, dacă se poate chiar în finala din Brazilia, din luna iulie, ținută chiar în Praia Grande, locul de naștere al lui Neymar. Acolo el a pus bazele unei asociații care își propune să ofere educație extracurriculară și activități sportive copiilor dezavantajați și familiilor acestora, promovând incluziunea socială și participarea activă în comunitate. Pentru că în Brazilia există o discrepanță foarte mare între clasele sociale, între “bogați” și “săraci”.

Noi am vrea să ne prezentăm la etapa de calificare din București, ce are loc pe 21 și 22 mai, la Baza Sportivă Iuliu Maniu din Militari, dar competiții mai sunt și la Târgu Mureș pe 14 mai și Iași pe 15 mai. Așa că, dacă avem bloggeri fotbaliști, să dea un semn, să vedem pe cine am putea să ne bazăm la Echipa Bloggerilor pe viitor.

Ce trebuie să știți despre competiția Neymar Jr’s Five 2016

Chiar dacă nu sunteți bloggeri, vă puteți înscrie fără probleme în competiție, dar trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

  • vârsta jucătorilor din echipă trebuie să fie cuprinsă între 16 și 25 de ani, la data participării;
  • fiecare echipă participantă este formată din 5 jucători și 2 rezerve;
  • Atenție: o echipă care primește un gol, pierde câte un jucător, până când o echipă rămâne fără jucători sau până când se scurg cele zece minute ale unui meci;
  • pot juca și fetele în orice echipă, alături de băieți!
  • citiți cu atenție regulamentul de joc, pentru a înțelege cât mai bine ce aveți de făcut
  • citiți cu atenție termenii de participare la competiție, ca să fie totul foarte clar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *