Mondeni, da’ multi (ep. 10)

Astazi am chef de nisa….

11/10/2010 Comments (0) Blog

Saptamana de culturalizare – lansari peste lansari, premiere la greu

Saptamana aceasta va anunt ca voi fi puternic ocupat cu chestii extrem de culturale, deci ma cultiv serios. Toate evenimentele vor avea loc in Bucuresti.

Marti, 12 octombrie, la Teatrul Nottara, Loreta Popa, de profesie jurnalist, scriitoare, mama si alte alea, lanseaza, conform principiului 2 in 1, 2 carti: Povestea Lupului Albastru si Astazi, acum. Cum doamna se pricepe la scris de numa-numa, eu personal ma prezint cu arme si bagaje.

Miercuri, 13 octombrie, in Clubul Prometheus,  vor fi decernate Marile Premii Prometheus pe 2010. Premiile, acordate in fiecare an de catre Fundatia Anonimul, rasplatesc artistii romani de valoare din domeniile: literatura, muzica, arte vizuale si artele spectacolului. Detalii aici As vrea sa precizez ca unul din nominalizati este Maestrul Tiberiu Soare, dirijorul orchestrei Filarmonicii George Enescu, orchestra ce a acceptat sa cante pro-bono in cadrul evenimentului Mozart Rocks

Vineri, 15 octombrie, la Muzeul Literaturii Romane (Bd. Dacia nr. 12), Eduard Zalle, de profesie ofiter telegrafist (sic!) si cu un spor la scris poezii ceva de speriat, isi lanseaza cea de a 3-a carte de poezii, intitulata Doamna bruna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *