Electrolux Design Lab 2014

Alba Jazz 2014

04/04/2014 Comments (1) Blog

Sãptãmâna la Iași

Așa cum am mai anunțat pe diferite canale, voi petrece o săptămână în Iași, cu mici excepții determinate de participarea la evenimentul de poclitarizare a folkului românesc, ce are loc la Gura Humorului pe 9 aprilie, de ziua bardului.

Afis Iași 10 aprilieAșadar, în perioada 7-13 aprilie îmi mut domiciliul la Iași, determinat de două evenimente importante. Marți, 8 aprilie, sunt invitat să vorbesc la Science Festival (am detaliat aici) despre chimie. De asemenea, joi, 10 aprilie voi cânta la Galeriile Phoenix (Piața Unirii nr. 2, vis-a-vis de Hotel Astoria), nu de alta, dar a trecut mai bine de un an de la ultimul concert la Iași și, ca și în cazul Clujului, o dată pe an musai să vin în vizită.

Rămân însă destule momente libere în această perioadă, așa că vin în fața voastră pentru sugestii și reclamații privind chestii de făcut în Iași sau împrejurimi în această perioadă. Am trimis deja diligențe la Radio Iași și TVR Iași, dar dacă mai sunt alte canale media disponbile, să le auzim și mergem la ei cu drag și muzici. Dacă există evenimente culturale și sportive, chiar aș merge. De exemplu, n-am fost niciodată la meci la Iași (la Cluj am fost de mai multe ori, și la fotbal, iar de anul acesta și la baschet), dar nu știu ce echipe mai are orașul – handbal, baschet, volei.

Dacă blogosfera din Iași are activități în perioada asta – de exemplu un blogmeet sau un mers la fotbal – și mai au un loc, mă bag. Nu de alta, dar zău că ar fi păcat să stau în camera de hotel, în loc să cunosc mai bine orașul și oamenii.

Așadar, Iași – primește-mă, cunoaște-mă, iubește-mă!

One Response to Sãptãmâna la Iași

  1. Dragoș says:

    Așa da vești bune! Dacă despre concert eram informat, săptămâna cu viză de flotant în Iași e o surpriză nemaipomenită. De evenimente culturale nu ducem lipsă, așa că s-ar putea să realizezi că prea multul timp liber devine prea puțin. În afară concertelor folk de care sunt convins că știi, aș mai recomanda un recital de chitară într-o seară de marți, rock moldovenesc pentru vineri și teatru pentru sâmbătă. Pe 12 aprilie e adunare bloggeristică și la fotbal și un fin cunoscător al fenomenului are întotdeauna un loc asigurat.

    Evident, discutăm pe larg programul, numai hai încoa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *