Marlania si fariseismul nu au limite

Nu orice animal poate fi un pet

20/09/2011 Comments (0) Blog

Saptamana muzicala de exceptie: Balkanik si Byron

Festivalul Balkanik

Vrem sau nu vrem, ne place sau nu, apartinem, mai mult decat recunoastem, acestui spatiu balcanic. Din punct de vedere cultural, gastronomic sau al “apucaturilor”. Tocmai de aceea noi, romanii, ne lipim asa usor de muzica greceasca, sarbeasca, de ce ne simtim asa bine in Bulgaria, de ce Grecia e destinatie turistica favorita. 23-24 septembrie are loc in Gradina Uranus festivalul Balkanik. Eveniment cu muzici de prin zona noastra, dar si mancare traditionala, produse traditionale lucrate manual si expozitii ce vor promova munca tinerilor artisti din regiune.

Pretul unui bilet este de 35 lei /zi iar un abonament pentru intreaga durata a festivalului este 50 lei. Biletele se gasesc online pe site-ul Eventim.

Din program

Vineri:  Taraf de Haidouks si Salijevik Orkestar.
Sambata: Ternipe, Mahala Rai Banda si Baba Zula.

Concert si noul site Byron

V-am povestit cum a fost la concertul byron for bloggers. Pe 21 septembrie (n.a. maine, miercuri), baietii de la byron isi lanseaza noua versiune a site-ului www.byronmusic.ro. Si cum sa faca asa ceva mai bine decat printr-un concert. Si cum locatii de cantat sunt multe, dar locuri cu istorie mult mai putine, Dan, Costin, 6 fingers si ceilalti au ales drept gazda Club A. Concertul incepe la ora 23:00, biletul e studentesc (1o lei). Se vor canta piese de pe albumele mai vechi sau mai noi, Forbidden Drama, A Kind of Alchemy, Perfect.

In afara de noul site, se pare ca baietii au o groaza de treaba: pregatesc 2 albume de studio, pregatesc lansarea mult-asteptatului DVD Live Underground si care include concertul electric sustinut in amfiteatrul din mina Rudolf, setul unplugged de pe insula de sare si un documentar despre salina prezentat si narat de Marius Florea Vizante. Din octombrie, trupa va putea fi revazuta la teatrul Metropolis din Bucuresti, unde, alaturi de Nicu Alifantis, va asigura muzica live pentru spectacolul Nevestele vesele din Windsor in regia lui Alexandru Tocilescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *