Avishai Cohen toamnă

Avishai Cohen și From darkness

Johnny Brăila

La Johnny, la Brăila

02/09/2015 Comments (0) Blog

#ScoalaFlanco – un proiect Kooperativist

#ScoalaFlanco e o chestie tare-tare simpatică, pusă la cale de prietenii mei din Kooperativa 2.0. (care sunt și parteneri de încredere ai albumului Alchimie) în parteneriat cu cei de la Flanco. Îmi place proiectul de față pentru că, asemeni mie, încearcă să educe. Mi se pare foarte similară cu ce fac eu când merg prin țară și povestesc copiilor de liceu de ce e frumoasă chimia și ce oportunități le oferă. La fel cu prezentările despre modul în care social media poate fi o unealtă în promovare și comunicare ținute de Cristi în diferite ocazii (sau, ca să mă laud, de mine la COSR).

Vor fi 5 sesiuni de cursuri, după cum urmează:

– 11 septembrie – Dragos Asaftei #fotografiepesteasteptari
– 18 septembrie – Cezar Dumitru #travelpesteasteptari
– 25 septembrie: Cristian Florea #bloggingpesteasteptari
– 1 octombrie – Cristian China-Birta #brandingpesteasteptari
– 9 octombrie: Vlad Dulea #videobloggingpesteasteptari

#ScoalaFlancoDespre fiecare lector în parte v-aș putea spune sute de povești. Dragoș e un tip al cărui talent e depășit doar de bun-simț și dăruire. Extrem de matur pentru vârsta lui, foarte organizat (la 16 ani reușea să realizeze un e-book pentru pasionații de fotografie). Cezar e cel mai enervant tip din lume (în cel mai bun sens al cuvântului), care dă pe-acasă mai rar ca mine (ceea ce nu e deloc puțin) și care deunăzi a depășit 100 de țări vizitate. Dacă ai nevoie de o recomandare de călătorie, el e omul căruia să i-o ceri. Cristi Florea e un model de ambiție și perseverență, care a crescut în blogosferă mai ceva ca Făt-Frumos în ultimii ani. Vlad e fratele meu în online, cântăm împreună, muncim împreună, ne ajutăm cu fiecare ocazie. Analitic, mereu cu zâmbetul pe buze (sau, pe românește, cu fasolea la stradă!), minuțios (a făcut montaje la niște chestii pe care eu le dădeam naibii, dar el nu și nu), mort după tot ce înseamnă gadgeturi și tare priceput în ale site-urilor. De Chinezu ce să zic – tartorul Kooperativei, cu 1000 de idei, cel mai “folosit” blogger de agenții în ultimii 2 ani, e serios în maxim 1% din timpul pe care il petrece treaz, dar profesionist cât se poate.

Mai ales pentru cei la început de drum în online, cred că aceste cursuri vă pot fi extrem de utile și puteți “fura” multe chestii utile. Cursurile vor avea loc în magazinul Flanco din Promenada Mall, dacă doriți să participați la ele, trebuie să folosiți formularul acesta. Puteți participa la 1, 2 sau toate cele 5 cursuri, e alegerea voastră. Sunt și premii pentru participanți și, din câte înțeleg, cel mai activ cursant are pregătit deja un premiu special. Urmăriți hashtag-ul #ScoalaFlanco, eu vă pot ura doar mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *