Nu calcati pe sufletele oamenilor pentru sponsori sau bani

Blogger + IT = infinite love. Partea a II-a:...

27/07/2011 Comments (4) Blog

Scrie pentru mine: #DulceataPeBlog

Vara asta ne topeste ratiunea intr-un stil barbar, astfel ca m-am gandit sa vin cu un concurs tembel la maxim. Pun la bataie 4 borcane de dulceata: de trandafiri, de capsuni, de smochine si peltea de gutui in schimbul celor mai bune 4 posturi despre vacanta. Pot fi despre vacanta ideala, ultima vacanta, cea mai reusita vacanta ever, poate fi orice. Dar vreau sa fie scris din inima si, daca se poate, cu umor.

Pentru ca dulceata imi aminteste de copilariile petrecute catarat prin copaci, de fructele mancate nespalate, de cratitele uriase in care se facea dulceata. De ordinea in care apareau fructele in curtea bunicilor – visine, caise, corcoduse, piersici, mere, nuci, gutui. De ordinea in care apareau florile – ghiocei, zambile, narcise, lalele, gura leului, irisi, crizanteme.

Pe scurt, brief de campanie: 4 borcane – hashtag #dulceatapeblog – guest-post-uri. Ele vor fi publicate, aici, la mine, cate unul pe zi, in perioada 4-7 august.

Guest-post-urile vor fi trimise prin e-mail la adresa make2000[pe]gmail[punct]com pana cel tarziu marti, 2 august, ora 10.00. Cu acordul celor care vor participa, eu voi fi cel care va decide cele 4 guest-post-uri castigatoare.

4 Responses to Scrie pentru mine: #DulceataPeBlog

  1. iYli says:

    Daca nu ai facut tu dulceata nu ma bag :))

  2. make says:

    N-am avut timp sa o fac eu, eram ocupat sa scriu pe blog :))

  3. iYli says:

    Bine, capsuni si sper ca e un borcan mare sa ajunga pentru clatite la tot blocul.

  4. […] aveti o ora in care puteti scrie pentru #DulceataPeBlog. Sau, daca scrieti frumos, va las pana maine dimineata. Si daca nu credeati ca vorbesc serios, iata […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *