Șalăul din Dunăre are viermi

Concluzii Webstock

Scurte concluzii după Webstock 2014

29/09/2014 Comments (0) Blog

Scrisoare pentru VUNK

Dragă Cornel, Dragă Gabi, Dragă Cristi,

Am primit scrisoarea voastră, iar mulțumirile și cadoul mă onorează, în special pentru că au legătură cu muzica. Cu muzica voastră, cu muzica mea, cu munca noastră într-un showbiz care uneori e altfel decât ne dorim, dar pe care fiecare din noi încearcă să îl îmbunătățească. Tocmai de aceea m-am gândit să vă răspund tot printr-o scrisoare.

VUNK AfisȘtiu că nu e ușor să faci lucrurile altfel decât marea masă, dar progresul vine, de cele mai multe ori, din curiozitate, din dorința de a explora, de a schimba ceva. Am fost extrem de plăcut impresionat de spectacolul de la Polivalentă de anul trecut, de show și de invitați. Da, Alexandra Ușurelu și Proiect ABCD sunt niște muzicieni foarte talentați și care ar merita să fie mai cunoscuți decât sunt, iar faptul că i-ați invitat m-a bucurat. La fel mă bucură invitația pe care o adresați în acest an celor de la BlackStar, e o șansă mare acordată unei trupe tinere, iar generozitatea trebuie să fie una din caracteristicile oricărui artist. Și generozitatea e cuvântul de ordine și în Orașul Minunilor, orașul în care lucrurile bune se fac auzite.

Nu voi putea fi alături de voi, pentru că pe 3 octombrie voi cânta și eu în altă parte. Meseria aleasă ne obligă de multe ori la alegeri dureroase, dar ele fac parte din valorile noastre comune, acelea ce se referă la respectul pentru cei ce ne ascultă, ce își cumpără bilete la spectacole din timp. Pe scurt, cei cărora le datorăm totul. Regretul e cu atât mai mare cu cât pe scenă, alături de voi, vor fi mulți prieteni comuni și mulți artiști pentru care am un respect deosebit și îi voi menționa doar pe băieții de la byron, deși lista e lungă, dar nu vreau să stric surprizele. Ca să nu mai spun de show, care, din fragmentele dezvăluite de nuspuicine, se anunță magnific. Așa că vă țin pumnii să meargă totul ca la carte și la sfârșit să puteți spune că a fost încă un pas mare înainte.

Ținem aproape și ne facem auziți!
Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *