Salvați berea!

25 de ani

25 de ani

21/12/2014 Comments (0) Blog

Secret Santa 2014

Da, știu poveștile cu tradiții împrumutate din alte culturi, Secret Santa e una dintre ele. De fapt, articolul nu e despre Secret Santa, ci despre prieteni, iar sărbătoarea împrumutată e doar pretextul de a vă povesti despre ei și clipele minunate petrecute împreună.

Secret SantaPrintre cadourile primite pentru că sunt un artist cu blog, pe unele le-ați tot văzut pe facebook în săptămânile trecute, a fost și o scrisoare de la oamenii tare dragi de la TNT România. Pe scurt, mă invitau să joc rolul de Secret Santa pentru cine doresc eu – fie un fan înfocat, un prieten, un hater, iar ei livrau coletul către destinație. Sau, transpus în fapte, primeam cadou o #livrarespecială. Iar în plic, pe lângă AWB-ul necesar, doi magneței de frigider, care să plece cu livrarea. Evident că aș fi avut cui să trimit niște discuri, o sticlă de vin de Sâmburești (alți prieteni de nădejde din acest an) sau pur și simplu niște gânduri bune. Eventual niște plante la Viena, ca să vă confuzez de tot, să nu știți cine e mai nebun – eu sau ei (n-am apucat să vă povestesc despre cum am trimis eu niscaiva plante în gheață carbonică, cu avionul TNT, la Viena, pentru a fi analizate în laboratoarele Universității Tehnice din capitala Austriei). Doar că, dincolo de mulțumirile adresate pentru ajutorul dat în acest an cu toate ideile mele crețe, voi păstra unul din Moși la mine pe frigider (așa cum se poate vedea), iar cel de-al doilea va merge pe frigiderul mamei de la Slobozia. Pentru că prietenii e bine să îi ții aproape. Mulțumiri din suflet!

Secret Santa la Kooperativa

Întâi a fost DreamTeam-ul, acum Kooperativa, dovezi că prietenia offline e cel mai bun contract între oameni, chiar dacă și lucrează în același domeniu. Vineri a fost Secret Santa la Kooperativa 2.0., ne-am reunit toți la sediu pentru o după-amiază de “cântec, joc și voie bună”. Nu contează ce am primit fiecare (deși au fost cadouri tare simpatice – eu am primit pene de chitară cu chipul lui Frank Zappa), mai curând ne-am distrat cu poeziile scrise fiecăruia dintre noi (așa a fost condiția, pe lângă cadou, să îi scrii celui pe care îl cadorisești și 4 versuri – unii din noi au depăsit limita!).

În plus, i-am pus la treabă pe colegii din Kooperativa 2.0., adică la cântat, pentru a ne alătura inițiativei lăudabile a trupei VUNK. Pentru fiecare clip postat pe Instagram cu hashtagul #FreDoneazaVunk, aceștia vor dona 5 euro pentru Ianis și Cătălin, doi copii surdo-muți de 2 si respectiv 6 ani care traiesc din pensia de handicap. Mai jos aveți prestația de grup (am cântat și separat, cu Cristi și Vlad), ea are valoare ca gest, nu ca prestație artistică. Măcar pentru ea și Secret Santa a fost o reușită.

Cel mai bun cadou de Crăciun sunt prietenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *