Campanie electorala cu Tuborg Sound :-)

Cum sa ajungi un Tuborg party-manager de succes!

30/06/2011 Comments (3) Blog

Selectiuni din playlist-ul Folk You 2011

Nu, nu e nici o greseala in titlu. Piesele de mai sus vor fi cantate cel mai probabil in cadrul recitalurilor artistilor mentionati mai sus la Folk You 2011 (detalii aici). Nu ma intelegeti gresit, nu ma indoiesc absolut deloc de profesionalismul vreunuia din ce mai sus mentionati, indiferent ca se numeste Baniciu, Chirila sau Guess Who, Mircea Baniciu fiind unul din idolii copilariei mele. Pe Guess Who il si admir pentru ascensiune, mai ales ca am vazut ce profesionisti se afla in echipa lui, oameni pe care si eu mi-as dori sa ii am alaturi, cum e de exemplu Cristina.

3 Responses to Selectiuni din playlist-ul Folk You 2011

  1. Claudiu says:

    Mda, odata cu Vama se strica si festivalul asta> Bine ca aduc la un festival de folk hip hoperi si formatii rock, dar nu au loc sa cante unii folkisti. mare pacat. parerea mea ca a devenit foarte comercial si festivalul asta. da nu ma mira nimic atata timp cat ai ca sponsor principal pe aia de la Gold Corporation. macar sa ii schimbe denumirea si sa il denumeasca festival de muzica…..

  2. […] You. Poate, ca si mine, nu sunteti teribil de incantati. Din varii motive. Eu am enuntat ieri unul pe blog: nu poti amesteca Mircea Baniciu cu Vama si cu Puya. Strict stilistic, nu altfel. Sau macar nu ii […]

  3. Vali P. says:

    Profesionalism in folk (sau, ma rog, in general in muzica) inseamna ca si dupa 30 de ani generatiile noi sa te recunoasca, sa iti cunoasca muzica, sa cante odata cu tine.Asta se intampla in cazul unora gen Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Poesis si multi, multi altii. Si m-am referit strict la genul folk. Am mari indoieli ca muzica unui Puia sau unui “Guess Who” (daca se poate spune ca este un nume) va rezista atatia ani, cu atat mai mult cu cat este compusa pe versuri “celebre si absolut inaltatoare, pline de sensibilitate”. In ceea ce priveste echipele de profesionisti din jurul lor, de acord si de inteles: si manelistii au echipe de profesionisti 100%. Asta nu inseamna ca le asigura o recunoastere de viitor ! Ar fi cosmarul generatiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *