InformART: din nou la muncă

proiect dacă mâine invitații

Unde dispar fanii?

07/09/2018 Comments (0) Noutati

Septembrie la drum

În august am fost mai harnic decât estimam inițial (două cântări private, plus GreenTea, plus Costinești), mai ales că am fost și un pic pe drumuri. Partea bună e că și luna septembrie se prezintă bogată în concerte și, ca de obicei, mă bucur tare că reușesc să merg să cânt în țară.

Lista concertelor din septembrie

  • 9 septembrie, Bacău, Salonul de Folk&Blues, Piața Tricolorului – recitalul meu e la ora 19.00; La Bacău sunt 3 zile de folk și blues, cu mulți artiști pe scenă și mă bucur să fiu parte din poveste. 
  • 12 septembrie, Brașov, Clubul Folk (Republicii 18) – ora 20.00; Mă bucur să revin la Brașov după mai bine de 3 ani (dacă nu greșesc, ultimul a fost în turneul Primăvara HOINARă, din 2015), am onoarea să deschid sezonul al 2-lea al Clubului Folk, alături de mine vor cânta și câțiva artiști locali.
  • 15 septembrie, Ponoarele, Ponoarele MTB;
  • 21 septembrie, Gura Humorului, Târgul Național de Muzică Folk, Terasa La Bomba (Ariniș) – ora 19.00. Ponoarele MTB este o competiție pentru iubitorii de biciclete pe trasee montane și mă bucur să mă întorc în zonă după recitalul de la Conacu’ Boierului.
  • Despre Humor, nu cred că mai are să vă povestesc prea multe, doar că și acolo sunt 3 zile de folk în Bucovina dragă.

Pentru că m-au întrebat oamenii din București când mai cânt și pe lângă casă, trebuie să spun că în octombrie începem activitățile proiectului cu școli și licee din sectorul 3 și probabil apare și vreun live în București tot în cadrul proiectului. Sunt în căutarea unui loc de cântat în Iași, n-am uitat nici de Craiova, dar nu e așa de simplu, cum nu a fost nici la Cluj. În rest, aștept propuneri și soluții (dau eu vinul dacă mă ajutați!), că voință și entuziasm din partea mea există din plin.

Cam de peste tot nu poate lipsi piesa asta, nu de alta, dar vine toamna și știm cu toții că redevine actuală. Și iar o să mă înjurați pe mine…nu mai bine învățați versurile și o cântăm împreună când ne vedem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *