Alchimie coperta lansare azi plouă Londra ales sânge

Piese de ales

proiect dacă mâine invitații

Dacă mâine…

21/12/2017 Comments (0) Noutati

Setlist, cadouri și piesa nouă

Azi e ultimul concert al lui 2017, la Ceainăria GreenTea (Str. Dr. Burghelea nr. 24), locul tradițional de concert – concluzie al unui an. Și am zis că e frumos să știți la ce să vă așteptați. 

Setlist de concert

Dacă e concert de colinde și cântece de iarnă, am pregătit un setlist de sezon, așa că iată cele 17 piese pe care le am pe listă pentru joi. Ce e peste, e bonus. Așadar, am prevăzut tot ce aveam cu iarnă, plus niște coveruri tot de sezon. Să fie bine ca să nu fie rău, zic.

1. Colind pierdutsetlist GreenTea
2. Colind pentru prieteni
3. Ultima ninsoare
4. Ninge
5. De dragul tău
6. Ninge-n Bucovina
7. O, ce veste minunată!
8. Colind de dor
9. Fara cifra doi
10. Colinda trista
11. Visul alb
12. Decembre.
13. Suntem iarăși copii
14. Ninge rar
15. Zoriori de ziua
16. La aniversară
17. Treceți, batalioane române, Carpații

Dacă tot am anunțat setlist-ul, să spunem că, la fel ca în fiecare an, cei care vin la concert și își iau bilete, primesc și câte un mic cadou din partea mea – câte o agendă, câte un disc, câte o cană, un magnețel, dar din dar se face rai, nu? În plus, e Crăciun, se fac cadouri, nu?

Piesă nouă pe YouTube

Am promis o piesă nouă pe contul de YouTube și mă țin de cuvânt. Sper ca în acest fel să vă conving să vă abonați și să îmi ating obiectivul de 800 de abonați cât mai repede (ar fi un cadou de sfârșit de an foarte drăguț, chiar dacă deadline-ul nu era acesta). Nu e vreun mare videoclip, dar nici nu am vrut să fie un clip cu poză. Majoritatea imaginilor sunt strânse de pe drumurile patriei, pe unde am umblat în această vară (Brașov – Sighișoara, Slobozia – Țăndărei). Așadar, audiție plăcută la Dragostea e un tren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *