Concert in Coyote Cafe

Pagina bloggerilor pe coperta albumul meu

11/09/2012 Comments (4) Noutati

Setlist de concert: 13 septembrie, Coyote Club

Am anuntat deja ca joi, 13 septembrie, inauguram sezonul toamna-iarna-primavara de concerte in club. Si cum duminica am facut o repetitie cu Radu si Madu, am creionat si playlistul concertului, tinand cont, evident, si de doleantele exprimate de voi.

Piese in trei: Cat de mult, Paradoxuri erotice, Senatul din Roma, Iluzia unei insule (Valeriu Sterian), La piata, Marea

Piese cu Radu: Zmeul, Dali, Poem cu cai, Carciuma, De dragul tau, Si totusi, Fara cifra doi, Toamna, A thousand times, La un han, Imi place, Balada pentru Daniela, Amintire cu haiduci, Mandruta, Lily (la cererea publicului, ca noi am fi sarit-o!), Studenta, Treceti batalioane romane Carpatii, Fie sa renasca

Piese cantate singur: Colind pentru prieteni, Balada pentru bormasina, Fields of gold (Sting), Reportaj (Vali Sterian), Ploaia (piesa noua, in prima auditie in concert public, versuri de Sorin Poclitaru)

Daca mai aveti vreo propunere si sunteti cuminti, sa zicem ca ar mai incapea una, maxim doua piese in setlistul concertului.  De altfel, acesta va fi, in mare, setlistul concertelor noastre din aceasta toamna (la iarna bagam si piesele cu zapada, colindele, Fuego si Stefan Hrusca). Asta daca geniul meu muzical nu mai produce vreo piesa noua intre timp, pentru ca imi e greu sa ma abtin sa nu o cant.

Detalii despre locatie gasiti pe site-ul clubului.

4 Responses to Setlist de concert: 13 septembrie, Coyote Club

 1. Costin says:

  Salut.

  Mai cantai in concerte si melodia “Tanar si Liber”. Ar fi frumos sa o incluzi si pe aceasta. Promitem ca suntem cuminti 😀

  Tot respectul din lume!
  Costin.

 2. Make says:

  @Costin facem sa fie bine :))

 3. Tibi Neagu says:

  Ah, Make, ce chef as avea de “In padurea cu alune” ! :))

 4. Make says:

  @Tibi aia am spus din start ca nu cant :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *