Arta in miscare

Educatia in locatii informale

04/06/2013 Comments (0) Blog

Show special de pantomima

Eu nu am inceput sa cant pentru ca am facut vreo scoala de muzica sau pentru ca cine stie ce talent muzical nativ s-a manifestat inca din frageda pruncie. Nu, eu am inceput sa cant pentru ca muzica a fost si este parte din viata mea in orice moment, pentru ca imi canta ceva in cap in permanenta. Astfel ca o lume fara sonor nu este cel mai confortabil mediu in care m-ati putea include. Lumea din jurul nostru nu este insa una lina, perfecta, lipsita de griji sau probleme, iar cei ce au schimbat lumea nu au facut-o in liniste, ci tocmai iesind din aceasta zona de confort. De aceea, va invit sa urmariti invitatia de mai jos. Sa lasati un pic agitatia zilnica si sa vedeti invitatia pana la capat.

e Sign Salvati CopiiiMiercuri, 5 iunie, am marea onoare sa fiu membru al juriului acestui concurs mai special de pantomima. Acesta face parte din evenimentul final al proiectului E-Sign (poate ati remarcat de cateva zile bannerul din dreapta), un proiect dedicat sigurantei pe Internet a copiilor cu deficiente de auz. Evenimentul va avea loc la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, incepand cu ora 10.

Proiectul este implementat de Salvati copiii in parteneriat cu Fundatia Orange si s-a focalizat pe asigurarea educatiei non-formale de impact in randul tuturor institutiilor de invatamant din Romania dedicate elevilor cu deficiente de auz. Una din principalele concluzii ale Studiului Naţional privind Utilizarea Internetului în rândul Elevilor cu Deficienţe de Auz a fost ca aproape jumătate din copiii cu deficienţe de auz din România au fost agresaţi prin intermediul Internetului şi, mai mult de atât, 51% dintre aceştia nu au transmis nici autorităţilor, nici persoanelor apropiate ceea ce li s-a întâmplat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *