Ara Malikian

Anouar Brahem și Ara Malikian

RFI

RFI

21/05/2016 Comments (0) Blog

Ne vedem la Social Media Summer Camp

Îmi propun în fiecare an să ajung – și la ediția de vară, și la cea de iarnă – dar, ca un făcut, de fiecare dată se suprapune cu ceva (recital la vreun festival, conferință, plecare în străinătate etc.). Anul acesta astrele par să se fi aliniat în cel mai pozitiv mod cu putință și pot să vă informez că în perioada 30 iunie – 3 iulie 2016 mă găsiți la Pârâul Rece, la Biz SMS Camp.

Care este marele avantaj al taberei organizate de Revista BIZ? Din punctul meu de vedere, care nu sunt blogger get-beget, ci mai curând un artist harnic pe blogul său (ați văzut că eu am temele mele preferate – muzică, sport, călătorii, educație și cercetare etc.), în tabără ai ocazia să interacționezi mult mai bine și mai la obiect cu diverse companii și agenții. Parteneriatul meu pe termen lung cu TNT Express România s-a născut în tabără la ediția 2013 și după cum vedeți rezistă temeinic și azi. Printre companiile care vor fi prezente în tabără se numără Staropramen, Chivas, Garanti Bank, Banca Transilvania, Farmec, enel, Dr. Oetker, Doppel Herz, Siviero Maria și bineînțeles TNT Express România (toți parteneri ai taberei), iar unele din aceste companii au implementat proiecte importante pe zona artistică.

Dintr-o astfel de experiență înțelegi mult mai bine cum funcționează industria, cum te poți adapta, tu ca artist, la obiectivele unui brand, ce urmărește un anumit brand și cum puteți găsi căi de colaborare și tot așa. Altfel te cunoaște omul când pui țara la cale între un training și un karaoke, când îți ține berea la fussbal și tu îi explici de ce proiectul tău e mai tare ca orice a văzut. Peste toate, pe lista de invitați sunt doi oameni pe care îi admir foarte tare: fotograful Sorin Onișor și Lorand Balint, directorul de marketing al Federației Române de Handbal, oameni pe care i-aș urmări zile în șir.

Programul complet al Social Media Summer Camp îl găsiți aici, mai sunt disponibile 5 locuri pentru bloggeri și 12 locuri pentru companii, așa că dacă vă bate vreun gând, e momentul să acționați. Termenul limită pentru înscrieri este 1 iunie.

Aș încheia cu un clip făcut în ediția de iarnă din 2015 (ca să vă dați seama, deși eram după 3 zile de drumuri și peste 1000 de km, am oprit o seară la Pârâul Rece), la ora 4 dimineața. Dar nu știu dacă e bine…cu Cabral și încă vreo 30 de oameni cântând Treceți batalioane! alături de mine. Ceva de suflet, ce să zic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *