Marius Tincu

Interviu Marius Tincu

Rob Moffat

Interviu cu Rob Moffat

22/01/2018 Comments (0) Sport

Sosire Atlantic4

Sosire Atlantic4 Ocean

La 38 de zile, 14 ore și 32 de minute de la plecarea din La Gomera, băieții din Atlantic4 au ajuns duminică, 21 ianuarie 2018, în Antigua, trecând linia de sosire și stabilind un nou record al clasei pure de 4 (exclusiv cu vâsle), mai bun cu 6 zile decât precedentul. Vă spun sincer că am avut emoții pentru fiecare din echipajele prezente, citeam pe blogul competiției și pe conturile de social media și mă întrebam oare ce se mai poate întâmpla. 

A fost o ediție extrem de rapidă (au căzut majoritatea recordurilor, la fiecare categorie), cu vreme capricioasă, cu bărci răsturnate la ordinea zilei, cu probleme tehnice sau medicale (unele care au necesitat evacuarea unor concurenți – cazul echipajului egiptean, Andrei spunea că răul de mare l-a chinuit 2 săptămâni). Favoritul meu, alături de băieții noștri, rămâne olandezul Mark Slats, care a atins linia de sosire cu al 4-lea timp la general, în 30 de zile, 7 ore și 49 de minute, o performanță uluitoare.

La sosire, Ionuț, cel mai tânăr membru al echipei, a  considerat că este momentul oportun să o ceară în căsătorie pe prietena lui Loredana, iar organizatorii au declarat că galeria românească a fost printre cele mai fierbinți, în ciuda orei târzii.

Vă reamintesc că băieții au vâslit pentru o cauză nobilă și anume strângerea de fonduri pentru centrul socio-medical pentru copii diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață la Adunaţii Copăceni, Dacă doriți, puteţi dona pentru această cauză trimiţând 2 EURO prin SMS la 8844 cu mesajul “OPTIMISM”, sau orice altă sumă pe pagina proiectului.

Băieții se întorc în țară duminică seara, în jurul orei 20.00, pe aeroportul Henri Coandă din București. Mai subțirei (au pierdut între 6 și 14 kg), mai bronzați, dar cu zâmbetul pe buze, după cum puteți vedea și în clipul de mai jos, o transmisie de la fața locului a celor de la Kaufland România, sponsorul principal al Atlantic4. Eu o să mă văd cu băieții săptămâna viitoare și o să revin cu povești direct de la sursă.

Vă recomand și articolele din La Gomera despre Atlantic4, căutați-le pe blog: 1) La Gomera, pe viu, 2) Echipajul de acasă și 3) Și totuși start.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *