puicuțe AVIS 3000 #PrinHD

În vizită la puicuțe

byron nouă turneu

byron – album nouă și turneu

22/10/2019 Comments (0) Blog

Special Youth Upgrade

Îmi sunt foarte dragi oamenii care fac lucruri pentru cei din jurul lor, cu atât mai mult când o fac pentru oameni care au mare nevoie de ajutor. Este și cazul proiectului Special Youth Upgrade, implementat de Asociația Taxiul cu Bomboane.

Taximetriștii colorați și cu inimă mare, conduși de dragul de Cristi Roman, s-au aliat cu Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz „Sfânta Maria” pentru a le oferi unor tineri cu nevoi speciale, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, o mână de ajutor. Aceasta constă într-o serie de cursuri de Managementul Carierei, Managementul Financiar și Educație Juridică.

Special Youth Upgrade

O să spuneți că ce, de asta au nevoie tinerii aceia? Ei bine, acești copii cu nevoi speciale vor intra în curând pe piața muncii și au nevoie să se integreze în echipele în care vor lucra, să își știe drepturile, să medieze conflicte. Au nevoie și de alte competențe – administrarea veniturilor lunare, interpretarea contractelor de muncă și a legislației specifice – pe care, din varii motive (sărăcie, programă școlară neadaptată sau lipsa informațiilor) nu au reușit să le dobândească.

Pentru fixarea informațiilor de la cursurile menționate, tinerii din grupul-țintă au beneficiat și de un curs de Life Coaching, care să îi sprijine în fixarea obiectivelor personale și profesionale și a modurilor în care le pot atinge. Niște tineri mai conștienți de drepturile și obligațiile lor față de societate sunt mult mai utili societății, putându-și aduce contribuția în loc să fie o povară.

Special Youth Upgrade este un proiect de tineret cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului. Iar eu vă recomand cu drag să îi urmăriți și, dacă puteți, să îi sprijiniți pe inimoșii de la Taxiul cu Bomboane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *