Decalogul oamenilor normali

Citatele mele

03/09/2009 Comments (0) Blog

Specie invaziva

In urma numeroaselor reclamatii primite pe adresa redactiei in ultima vreme, am ajuns la o concluzie simpla: sunt o specie invaziva. Pentru cei care nu stiu, o specie invaziva este o specie care nu exista in mod curent in arealul respectiv, este sinonim cu specie alohtona, opusul lui autohtona.

Bun si care e legatura cu mine, nu? Se pare ca am capacitatea de a invada spatiul intim al anumitor persoane, sau cum ar spune un clasic in viata, le cam sar gardul in curtea proprie si personala, unde in principiu nu intra decat ei si cei foarte apropiati, familia mai ales.

Din pacate pentru voi, cei ce va simtiti invadati, am o veste proasta. Nu am de gand sa raman dincolo de gard, doar pentru ca voi vreti sa stati imbufnati in cei 2 metri patrati de suflet pe care va incaptanati sa ii conservati. Nu ma intereseaza ca voi v-ati propus sa stati morocanosi pentru o zi, o luna, un an, eu mi-am propus sa va vad zambind. Astfel ca, aveti doua variante: imi gasiti un antidot care sa ma elimine complet din arealul ce va inconjoara, ori ma acceptati asa cum sunt: enervant, nesuferit, uracios, de multe ori imposibil de suportat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *