Selectionata Nationala a Bloggerilor la Medias

Oare e bine sa nu ai concurenta?

28/05/2012 Comments (8) Blog

Sport&Social Media Week-end, la cald

Dupa aproape doua zile la Medias, dati-mi voie sa ma inclin in fata unor OAMENI fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

In primul rand, e vorba de Feri Teglas. Asa cum am spus si la conferinta, fara implicarea lui, totala si neconditionata, fie acest week-end nu se tinea, fie nu iesea nici pe departe la fel de bine si de coerent (fara a spune ca a fost totul perfect), fie ar fi insemnat ca noi, cei din Bucuresti, sa fim nevoiti sa facem naveta.

Am fost tentat sa spun “echipei Ora Sportiva Timisoara”, dar mi-am dat seama ca as fi fost incomplet. Multumirile sunt pentru extraordinarul grup venit de la Timisoara (foto dreapta, realizata de Oltea) si ii includ aici atat pe cei din teren, cat si pe cei veniti sa ii sustina. Multumiri pentru lectia de sportivitate, implicare si pasiune pentru sport. Mi-as dori ca urmatoarea competitie sa fie la ei acasa, sunt convins ca ce am vazut la Medias a fost doar un teaser.

De asemenea, echipei #Medias pentru a se fi mulat perfect pe spiritul competitiei – nu a fost vorba despre fotbal si miza, ci despre a te distra cu prietenii. Si doar accidentarile i-au impiedicat sa incheie competitia.

Lui Cristi Pustai pentru implicarea pe partea de fotbal a week-endului (inclusiv speech-ul de la conferinta) si pentru a “strica”, prin felul sau de a fi, “reputatia” fotbalistilor. Prietenii stiu de ce! Lui Sorin Poclitaru, ca a batut o cale lunga pentru o seara, doar pe baza povestilor mele despre Medias. Grupului Motto, pentru ca tin sus steagul folkului in Medias. Speakerilor de la conferinta – Andreea, Oltea, Dan, Lucian, Tudor.

Colegilor din organizare, Cristi, Alin si Bogdan, pentru eforturile lor de a ajunge de la un campionat de fotbal la un week-end activ pentru bloggeri.

Foto sus: Tudor Popa

Multumiri sponsorilor Staropramen si Pepsi, precum si partenerilor ZorileStore si Canyon.

Multumiri partenerilor media Radio RingRadio MediasMediasInfoMonitorul de MediasMesagerul de SibiuNova TVMircea HodarnauVasile Antipa si tuturor celor care au scris si vor scrie despre eveniment.

8 Responses to Sport&Social Media Week-end, la cald

 1. Dan Olteanu says:

  Si noi multumim Marius pentru tot si mai ales ptr golul din meciul demonstrativ 🙂
  PS: pune-ti un link Domnu’ pe numele meu sa nu se supere motoarele de cautare :).

 2. Make says:

  @Dan imi doresc sa repetam ispravile din week-end. Cat de curand. Am pus linkuri la toata lumea 🙂

 3. […] O pies? de mare angajament pe care am compus-o special pentru Acoustic Bloggers 3, cântat?, dup? cum pute?i vedea mai jos, în studioul Radio Ring Media?, la emisiunea lui Mircea Hod?rn?u, al?turi de tovar??ul Make 😀 […]

 4. Calin Pascu says:

  Multumim de apriecieri. Ne bucurua foarte mult ca v-a placut ce au facut bravii nostri suporteri. Pentru ei am jucat 😉

 5. Make says:

  @Calin nu doar suporterii, nu doar fotbalistii – intregul numit Timisoara mi-a placut 🙂

 6. […] echipei de organizare formate din Chinezu, Make si Bogdan, alaturi de care am reusit, zic eu, sa aducem un suflu nou Cupei […]

 7. […] organizatorii, în special pe Chinezu ?i pe Marius Matache, pentru buna organizare a […]

 8. Feri says:

  Cu mare drag la Medias, va asteptam, oricand ! Multumesc ca ati ales #mediasul pentru acest eveniment !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *