Evenimentele saptamanii

Inapoi din turneu. Sfarsit de liniste

07/06/2011 Comments (0) Blog

Stejar pentru o zi! Convinge-l pe Romeo Gontineac sa te convoace!

Dupa cum v-am anuntat, in perioada 10-19 iunie 2011 are loc la Bucuresti IRB Nations Cup, cu meciuri pe 10, 15 si 19 iunie, evident pe Stadionul Arcul de Triumf.

Si pentru ca de mai bine de 1 an bloggerii au contribuit de foarte multe ori la succesele nationalei de rugby, ne-am gandit ca ar fi interesant ca 2 bloggeri sa petreaca 1 zi in cantonament alaturi de “stejari” – sa stea in vestiar, sa vorbeasca cu ei, cu antrenorii Romeo Gontineac si Steve McDowell, sa doarma in cantonament (da, ati auzit bine, cei doi vor avea asigurata o noapte de cazare alaturi de echipa) sa  vada cum arata un antrenament al nationalei de rugby (de fapt doua) si, evident, sa poata scrie despre asta. Pentru ca e important sa simta pe pielea lui ce inseamna o zi din viata unui rugbist de nationala si sa relateze despre asta.

Daca vrei sa fii “STEJAR pentru O ZI!“, te invitam sa scrii un articol pe blogul/site-ul tau prin care sa ii convingi pe cei doi antrenori ai nationalei Romaniei sa te convoace alaturi de ceilalti “Stejari”. Fotografii sau clipuri (logic ar fi sa fie legate de rugby) care te reprezinta pot constitui argumente pro pentru convocare.

E musai sa fii fan al echipei nationale a Romaniei, asa ca, daca iubesti rugby-ul si vrei sa afli tot ce se intampla in rugby-ul romanesc, alatura-te comunitatii de fani de pe facebook (merita un LIKE :D). Poti de asemenea sa sprijini desfasurarea IRB Nations Cup postand pe blog un banner al carui cod este:

Codul pentru banner:
<a href= “http://www.facebook.com/rugbyromania” target=”_blank” title=”Vino la Rugby”><img src=”http://frr.ro/wp-content/themes/frr/images/frr_vino_la_rugby.jpg” width=”125? alt=”Vino la Rugby” border=”0? /></a>

sau, daca iti e mai usor, iata poza cu pricina la Chinezu pe blog, unde puteti castiga si invitatii la meciurile din cadrul competitiei, basca puteti fi unul din bloggerii oficiali ai turneului.

Nu uita sa pui si un trackback catre articolul de fata, ca sa stim ca ai scris. Sau sa imi trimiti un mail (make2000 pe gmail)/DM pe twitter (@make2000) cu articolul tau, daca in 2 zile nu apare trackback-ul aici.

Data limita de intrare in concurs este 10 iunie, urmand ca cel care va castiga sa intre in cantonament alaturi de nationala pe data de 12 iunie (ziua de cantonament incepe duminica dupa-amiaza si dureaza pana luni dupa-amiaza, dupa cel de-al doilea antrenament).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *