O carte pentru istoria echipei Poli Timisoara

Dezamagirile anului 2011 în SPORT

24/11/2011 Comments (0) Sport

Stelisti, strangem randurile pentru titlul la rugby!

Sambata, 26 noiembrie, de la ora 17, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti are loc finala campionatului national de rugby, in care se vor intalni, pentru al 3-lea an consecutiv, Steaua si Baia Mare.

Iar cu aceasta ocazie, va invit in galeria stelistilor, sa sustineti echipa asa cum stiti mai bine. Spre deosebire de adversari, care vor fi sustinuti in mare masura de oameni ale caror echipe nu au ajuns in faza finala, suporterii stelisti au ocazia sa isi sustina echipa favorita. Specialistii spun ca echipa din Baia Mare e favorita, dar tot specialisti au fost si cei care au spus ca Titanicul e un vas ce nu se poate scufunda, asa ca sa lasam calculele hartiei, ca nimic nu se compara cu o finala de campionat national.

Cum eu sunt retinut de alte probleme prin alte parti, Lucian Marin va fi dirijorul sectorului stelist, in timp ce Chinezu (care m-a avertizat ca pana luni nu suntem prieteni) va conduce sectorul suporterilor baimareni (sau, dupa caz, rapidisti, dinamovisti, constanteni si tot asa). Evident ca tobele norocoase, care au sustinut numeroase victorii romanesti, vor fi in tabara stelista, asa ca intrati la Lucian pe site si anuntati-va dorinta de a participa.

Prietenii de la Stejar premiaza cu 20 de six pack-uri galeria care isi va incuraja mai cu foc favoritii, iar Lucian promite si el un cadou-supriza celui mai infocat suporter stelist. Fulare, steaguri, vuvuzele, goarne – toate sa fie pregatite pentru

“Forza Steaua/Vinci per noi, Forza Steaua e vinci per noi/Forza Steaua/Forza Steaua/Forza Steaua e tutti con te!”

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *