Nu uitati de “Research” cand scrieti articole pe blog

Medias Blog Awards

02/11/2011 Comments (0) Blog

Stii ce inseamna 25.000 de euro?

Daca esti fanul ceasurilor de valoare, un A. Lange&Söhne, un Patek Phillipe sau un Rolex top-level. Daca iti plac masinile, ar fi o masina gen Passat noua sau aproape noua. In Divizia A la fotbal, ar fi salariul pe 1 an al unui fotbalist cel mult de nivel mediu.

Pentru cineva insa, 25000 de euro inseamna mult mai mult decat un ceas, o masina sau un salariu. Sunt sansa la viata. Iar cand pe acel “cineva” il cheama Albert si are doar 2 luni, te cuprinde o ura organica fata de toate regulile scrise si nescrise ale acestei lumi, in care unii isi permit sa dea pe un accesoriu (ceas sau masina) pretul vietii unui copil ce nu are nici o vina pentru ce i se intampla. El sufera de atrezie de esofag, o anomalie congenitala caracterizata prin dezvoltarea incompleta a esofagului. De aceea, el este hranit cu seringa de parinti, ceea ce genereaza insa un risc ridicat de infectie, astfel ca este urgenta o operatie care (evident!) nu se poate face in Romania (s-a facut una, dar fara prea mare succes).

Blogosfera medieseana deja a sarit in ajutorul lui Albert – puteti citi la Feri Teglas pe blog despre eforturile lor, dar lupta este una contracronometru, astfel ca orice ajutor este binevenit.

Donatii se pot face in contul:

LEI: RO52RNCB0231124421220001 BCR Medias,
EURO: RO25RNCB0231124421220002 BCR Medias,

beneficiar Marcu Albert Remus. Informatii suplimentare despre acest caz pot fi obtinute chiar de la familia micutului la telefonul 0269. 515.779 – familia Marcu (loc. Atel).

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *