V-ati lasa pe mana mea sa fac playlistul MagicFM?

Olimpiada Adidas. Raspunsul Nike.

15/08/2012 Comments (1) Blog

The Straits. Dire Straits. La Peninsula 2012

Sunt un mare fan a ceea ce a reprezentat Dire Straits in muzica si sunt un mare fan al lui Mark Knopfler ca si muzician. Am toate albumele Dire Straits si o mare parte din albumele solo ale lui Mark, inclusiv coloane sonore ale unor filme realizate de acesta.

Am tresarit cand am auzit un spot al Festivalului Peninsula in care se vorbea de trupa The Straits ca unul din capetele de afis ale festivalului. Omul cat traieste, invata, deci aflu, dupa ceva ani de la destramarea trupei, ca exista o continuare a ei. Pe youtube am gasit doar cateva din hiturile trupei originale in varianta The Straits. Nu suna rau, dar tot sunt de parere ca geniul muzical din spatele Dire Straits ramane Mark Knopfler.  Dovada ca el continua sa compuna, iar ei se multumesc sa cante hiturile trupei (as numi asta easy success).

Si apropos de Mark, iata un concert integral cu el, via youtube. Contine si hituri Dire Straits, apropos. Auditie placuta!

One Response to The Straits. Dire Straits. La Peninsula 2012

  1. […] ce The Straits au cantat la Festivalul Peninsula (detalii aici), Mark Knopfler, geniul compozitional din spatele Dire Straits vine, in sfarsit la Bucuresti. In […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *