GeoSkills+ project voi fi mare

Când voi fi mare

Victor Wooten la București

17/10/2014 Comments (0) Blog

Sunt un gurmand

Salut! Sunt Make și sunt un gurmand! (corul: Salut, Makeeeeee!). Nu am ascuns asta niciodată, nu am ajuns la un chintal mâncând salată de crudități. Sunt un pofticios și jumătate, iar asta ține și de fumat și de băut alcool. Dar acum nu e vorba doar de mâncare, ci de activități petrecute în această săptămână și care au legătură cu firme din zona gastronomiei.

Pizza Hut și KFC organizează, pentru al 7-lea an, o campanie de strângere de fonduri pentru World Vision Romania în lanțurile de restaurante pe care le dețin în România. Sub titlul Vreau în clasa a noua, campania își propune să susțină copii din mediul rural să își poată continua studiile la liceu. În perioada 1-31 octombrie, cei care vor să contribuie vor putea dona orice sumă, în oricare dintre restaurantele KFC și Pizza Hut din Romania. Cu sumele de bani colectate,  World Vision Romania va oferi burse de studiu pentru 70 de copii defavorizați din mediul rural. Unde mai pui că Ialomița este unul din județele vizate de program în acest an (eu fiind originar din Slobozia).

Și dacă tot am zis de Pizza Hut, momentul sponsorului prânzului de azi: în luna octombrie puteți beneficia de oferta Pizza Hut Delivery pentru un gurmand adevărat: pizza margherita pe blat italian, plus două ingrediente la alegere, costă doar 19 lei. Și, când mergeți să o luați, nu uitați și de campania Vreau în clasa a noua, da?

Gurmand la Calif

Calif Gurmand

Credit foto: Dragos Asaftei

Nu știu exact care e povestea reală: cei 4 ani de Calif sau eu gurmand la Calif cu ocazia BIZ Warm-Up party din Califatul Militari? Povestea e de fapt a unui brand în competiție mai ales cu sine. Și care știe și să “se vândă”, dar și să își câștige locul în comunitate. Îmi era dor un pic de gașca de la BIZ SMS Camp, unde, cu regret, nu reușesc să ajung atât de des pe cât mi-aș dori. Revelațiile serii: kebab-ul cu sos de vinete și orezul cu lapte.

La mulți ani, Calif, felicitări, Radu! Și pentru că sute de ani am fost în război cu turcii, și aseară am fost înjunghiat mișelește, cu un iatagan. Of, ce prieteni am…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *